BASAM Başkanı Sait'in İsrail hakkındaki makalesi dikkat çekiyor... İşte tam da bu yüzden...

25 Nisan 2024 - 16:16

24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) Başkanı Balkan Günlüğü Gazetesi İmtiyaz Sahibi

(AA) Rifat SAİT

BASAM Başkanı Sait’in İsrail hakkındaki makalesi dikkat çekiyor… İşte tam da bu yüzden…

BASAM Başkanı Sait’in İsrail hakkındaki makalesi dikkat çekiyor

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2021 - 23:17

1.712 okuma


(Last Updated On: 10/05/2021)

Rifat Sait

rifatsait@gmail.com

 

İstiyoruz ki her şey Yeşilçam filmleri gibi olsun. Kötü adam yakalansın, sevgililer buluşsun, herkes mutlu olsun, sıkıntı olmasın, kaymaklı, ballı, tereyağlı, baklavalı yemekler. Ardından maden suyu, sindirim için.

 

Ama öyle değil maalesef. Öyle de olmayacak.

 

Kâfirler kendine düşeni yapacaklar. Müslümanlar da kendine düşeni.

 

“Ya bunlar da nereden çıktı, bizi ne ilgilendirir? “ diyen,  arada ne şiş yansın ne kebap diyenler de olacak, bizden görünüp münafıklık yapanlar da.

 

İsrail herkesin malumu tam bir Müslüman düşmanı terörist bir devlet. Aslında sadece Müslümanlar değil , Yahudi olmayanın dışında kimseyi sevmez ve kabul etmez. Hristiyanlar onlar için ikinci sırada zira şimdilik sorun çıkartmıyorlar. Ama Müslümanlardan ödleri patlıyor. Açıkçası çok korkuyorlar. Aslında biraz da bu korku onları saldırgan yapıyor. Onlar da çok iyi biliyorlar ki; sonları Müslümanlardan olacak. Hem dünyada hem ahirette lanetlenmiş bir topluluk olarak zalimlere  layık  bir son bekliyor onları.

 

Müslümanlar için kutsal olan şu mübarek günlerde bizim ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa’da ibadet halindeki Müslüman kardeşlerimize aşırı güç kullanarak saldırdılar. Allah onları kahretsin. Çoluk çocuk, ihtiyar demeden saldırıyorlar. Ellerindeki bombaları savunmasız insanlara atıyorlar. İbadet eden insanlara ateş açıyorlar.

 

Bütün dünya bunları görüyor. Bu saldırılara maruz kalan yürekli küçük bir Filistinli kız çocuğunun dediği gibi “sizi dünyada kimse sevmiyor, kazanamayacaksınız” sözleri oradaki korkak İsrail askerlerini biraz daha korkutuyor.

 

Bütün bu olanları sosyal medya ve televizyonlardan izleyince üzüldük ve kahrolduk. Ama şunu bir kez daha hatırlıyoruz. Bu dünya sefa yeri değil. Burası bir imtihan yeridir. Bütün bu zulümler ve saldırılar bizi korkutmaz hatta güçlendirir, kendimize gelmemizi sağlar.

İsrail’in vahşetini görünce, işte dedim tam da bunun için Bir olmalıyız, diri olmalıyız, uyanık olmalıyız. Ve bir kez daha gördük ki; İslam’ın son kalesi Türkiye’ye çok iş düşecek.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.