4083574
AA
İSTANBUL (AA) – A Grubu’nda bulunan milliler; Portekiz, Estonya, Letonya, Sırbistan ve Çekya ile grup maçlarında karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, ilk maçında ev sahibi ülkelerden Letonya ile karşılaşacak.
Turnuvada Letonya (Riga), Finlandiya (Tampere), Güney Kıbrıs Rum Kesimi (Limasol) ve Polonya’da (Katoviçe) oynanacak grup maçlarının ardından final aşaması Letonya’nın başkenti Riga’da gerçekleştirilecek.
Gruplarında ilk 4 sırada yer alan ekipler son 16 turuna yükselmeye hak kazanacak. Bu tur maçları 6-7 Eylül’de oynanacak.
A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası grup maçlarının programı şu şekilde:
27 Ağustos Çarşamba:
18.00 Letonya-Türkiye
29 Ağustos Cuma:
14.45 Türkiye-Çekya
30 Ağustos Cumartesi:
21.15 Türkiye-Portekiz
1 Eylül Pazartesi:
14.45 Estonya-Türkiye
3 Eylül Çarşamba:
21.15 Türkiye-Sırbistan
Muhabir: Bozhan Memiş
Almanya’da Sosyal Demokrat Parti, Hristiyan Birlik partileriyle koalisyon anlaşmasını onayladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.