a

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Zulme karşı insanlığın birliği en büyük güçtür – Birlik Haber Ajansı

.


.

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Filistin‘de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür” mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından, Filistin’deki katliamın durdurulması amacıyla yaklaşık 400 sivil toplum kuruluşunun iştirakiyle İstanbul’daki Galata Köprüsü’nde gerçekleştirilen yürüyüşle ilgili paylaşımda bulundu.

İnsanlık ittifakının zulme karşı ayakta olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

.

“Filistin’de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür. Türkiye olarak tutumumuz nettir; acil ateşkes, yeterli insani yardım ve iki devletli siyasi çözüm.”

Reklamlar

BHA

0 0 0 0 0 0
.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YEKDEM maliyetleri 2025 için belirlendi – Birlik Haber Ajansı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.