3214052
AA
ANKARA (AA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ankara ve İstanbul’un da ortalarında bulunduğu 23 vilayette 5 günde “Gürz-10” operasyonları düzenlendiğini bildirdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Uğraş Daire Başkanlığı koordinesinde vilayet emniyet müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlarda 119 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, operasyonlarda vazife alan polisleri tebrik ederek, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve takviyesi ile durmadan, duraksamadan çaba edeceğiz.” tabirlerini kullandı.
Muhabir: İsa Toprak
Diyanet İşleri Başkanlığından 30 Ağustos Zafer Bayramı bildirisi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.