Ege’nin iki yakasını balık buluşturdu

Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birlikleri’nin bir yapılanması olan Su Ürünleri Tanıtım Grubu (STG) ile Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği işbirliğinde, Türkiye’deki balık tüketiminin azlığına dikkat çekerek balık tüketimini artırmak ve balığın besin değerinin önemini vurgulamak amacıyla 2010 yılından bu yana çeşitli İlköğretim Okullarında ve başka organizasyonlarda Balık-Ekmek Şenlikleri gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu çerçevede, Türkiye ve Yunanistan arasındaki ticarete bir ölçüde de olsa ivme kazandırmak, sosyal ve kültürel çalışmalar yapmak amacıyla (TÜYSİAD) Ege Bölgesi Türk-Yunan Sanayici ve İşadamları Derneği ile Su Ürünleri Tanıtım Grubu arasında varılan mutabakatla Çeşme’de, “Balık-Ekmek Şenlikleri” düzenlendi.

 

 

 

Benzer Videolar