Lezzet ustaları Bursa’da buluştu
Yaptıkları bir birinden lezzetli yemeklerle ünlerini yurtdışına taşıran GÜMASDER üyeleri bu kez kendi üyelerinin pişirdiği lezzetli yemeklerle oruçlarını açtı. Güney Marmara Aşçılar Derneği Başkanı Reşat Kahrıman, Ramazan ayının bütünleştiriciliğine dikkati çekerek bu tür organizasyonlarla meslektaşlarını bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. İftar organizasyonunu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Kahrıman, “Her ay farklı mekânlarda farklı sürprizler ve etkinliklerle bir araya geliyoruz. Ramazan ayında ise iftar sofrasında üyelerimizi buluşturduk. Bizim mesleğimizde beyaz saflığı, temizliği ahlakı tanımlar. Ramazan ayının manevi havasında her kesin nasibi almasını temenni ediyoruz” dedi. Güney Marmara Aşçılar Derneği üyelerinin bir araya geldiği İftar programına GÜMASDER Onursal Başkanı Muharrem Güneş’in yanı sıra Bursa’da faaliyet gösteren otel ve restoran şefleri hazır bulundu.