Şampiyon pilot Çukurova Autoshow 2011’in yıldızı olacak

28 Mart 2024 - 12:37

Şampiyon pilot Çukurova Autoshow 2011’in yıldızı olacak

Şampiyon pilot Çukurova Autoshow 2011’in yıldızı olacak
Son Güncelleme :

21 Ekim 2011 - 22:00

12.090 okuma
(Last Updated On: 21/10/2011)

ampiyonMotorsporlarında 110. yılını kutlayan Skoda, Burak Çukurova ile Burak Çukurova ile sahne aldığı Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Fabia S 2000 ile başarıya direksiyon sallıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çukurova, yarışlar dışında da motorsporları tutkunları ile biraraya gelerek ülkemizde bu sporun daha fazla ilgi görmesi için tanıtım misyonunu yükleniyor.  25-30 Ekim 2011 tarihinde kapılarını açacak olan İzmir Autoshow Otomobil, Hafif Ticari Araçlar Fuarı bu yıl şampiyon pilot Burak Çukurova ile ilgi çekecek. Fuar kapsamında düzenlenecek etkinlikte İzmir basını ile biraraya gelecek olan Çukurova, fuarın ilk günü dileyen basın mensuplarıyla Skoda Fabia RS ile test sürüşü gerçekleştirecek. Fuar alanındaki pistte gerçekleştirilecek test sürüşü sırasında Çukurova, basın mensuplarının merak ettikleri soruları da cevaplandırarak, Fabia RS hakkında bilgi verme fırsatı da bulacak.

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.