Türer Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu’na seçildi

İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer bugün Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Atatürk Konferans salonunda gerçekleşen Ulusal Kırmızı Et Konseyi Genel Kurulu’nda Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu’na seçildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk kez küçükbaş yetiştiricileri ulusal bir et organizasyonun yönetimde temsil edilecek. İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, geçtiğimiz aylarda kurulum işlemi tamamlanan bugün birinci genel kurulu gerçekleştirilen Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nin yönetim kuruluna seçildi. Ulusal Kırmızı Et Konseyi Genel Kurulu bugün Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Atatürk Konferans salonunda gerçekleşti. İlk genel kurulunu tamamlayan Ulusal Kırmızı Et Konseyi yapılan seçimlerin ardından 12 kişilik yönetim kurulunu belirledi.  12 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Pınar Entegre Et ve Un Sanayi’den Zeki Ilgaz, Set Bir’den Faruk Kayar, Aytaç Gıda Yatırım Sanayi’den Levent Yıldırım, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Özden, Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Daire Başkanı Yinal Yağan, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Habib Can, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Veteriner Hekim Rıdvan Yılmaz

 

 

Benzer Videolar