Kosova'nın Türk eğitim atılım projesi

27 Nisan 2024 - 18:11

Kosova’nın Türk eğitim atılım projesi

Kosova’nın Türk eğitim atılım projesi
Son Güncelleme :

10 Eylül 2023 - 18:57

663 okuma
(Last Updated On: 10/09/2023)

Kosova’da Türkçe eğitim gören ilkokul birinci sınıf öğrencilerine tablet, sırt çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Dağıtım töreni Türkiye’nin Priştine Büyükelçiliği, KDTP, KFOR ve Kosova Türk Öğretmenler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirildi.

 

” Kosova‘da Türkçe Eğitimde Teknolojik Atılım Projesi” kapsamında ülke çapında Türk dilinde eğitim gören ilkokul birinci sınıf öğrencilerine tablet, sırt çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Türkiye‘nin Priştine Büyükelçiliği, Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP), NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü (KFOR) bünyesinde görev yapan Türk Temsil Heyeti Başkanlığı ile Kosova Türk Öğretmenler Derneği işbirliğinde, Prizren‘in tarihi “Lumbardhi” sinemasında dağıtım töreni düzenlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.