Turuncuya dönen Adana'da tabak-çanak koronayı unutturdu

30 Nisan 2024 - 15:50

Turuncuya dönen Adana’da tabak-çanak koronayı unutturdu

Turuncuya dönen Adana’da tabak-çanak koronayı unutturdu Züccaciye mağazasının açılışında metrelerce kuyruk oluştu ADANA – Korona virüs …

Turuncuya dönen Adana’da tabak-çanak koronayı unutturdu
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 14:00

239 okuma
(Last Updated On: 31/03/2021)

Turuncuya dönen Adana‘da tabak-çanak koronayı unutturdu

Züccaciye mağazasının açılışında metrelerce kuyruk oluştu

ADANA – Korona virüs vakalarının arttığı ve yüksek riskli iller arasına giren Adana’da bir züccaciye mağazasının açılışında korona virüs unutuldu. Vatandaşlar mağazaya girebilmek için dakikalarca kuyrukta bekledi.

Merkez Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi’nde bir züccaciye mağazası sabah 07.30’da açıldı. Açılışa özel indirimler olması nedeniyle vatandaşlar da sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi.

Mağaza çalışanlarının kuyruktaki vatandaşları sırayla içeri almasına rağmen yaklaşık 30-40 metre uzunluğunda kuyruk oluştu. Kuyrukta sosyal mesafeye neredeyse hiç uyulmazken, vatandaşlar mağazaya girebilmek için dakikalarca kuyrukta sıra bekledi.

Öte yandan, çevredeki vatandaşlar kuyruğun sabah saatlerinden itibaren oluştuğunu ve giderek arttığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / UMUTCAN İŞLEDİCİ

Haberler.com

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.