Sinop ile Bosna Hersek arasından gönül köprüsü kuruluyor

29 Mart 2024 - 17:16

Sinop ile Bosna Hersek arasından gönül köprüsü kuruluyor

Sinop ile Bosna Hersek arasından gönül köprüsü kuruluyor
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 13:07

381 okuma
(Last Updated On: 18/05/2021)

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop İl Temsilcisi Yusuf Çakır, Uluslararası Demokratlar Birliği ile ortak geliştirilen Gönül Köprüsü programı kapsamında Sinop’un Bosna Hersek ile kardeş ülke olduğunu bildirdi.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, program çerçevesinde Avrupa’da ve Türkiye’de yaşayan gençlere yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve öğrenci değişimleri gibi faaliyetler yapılmasının planlandığını belirtti.

Çakır, “Bosna Hersek ve Sinop ilimiz arasında kuracağımız gönül köprüsü ile kardeş şehrimiz Sinop’ta yaşayan kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olacağız. Sosyal, kültürel, sportif ve öğrenci değişim projeleri ile Sinop’taki kardeşlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağız ve onların birbirlerini daha iyi tanımasına yardımcı olacağız.” ifadesinde bulundu.

AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.