DOLAR 33,0902 0.19%
EURO 36,2486 0.54%
ALTIN 2.634,880,51
BITCOIN 21575223.86883%
İzmir
34°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Bakan Uraloğlu: Tüm Projeler Tek Tek Bu Resmi Vuran Fırsat Darbeleridir
23 okunma

Bakan Uraloğlu: Tüm Projeler Tek Tek Bu Resmi Vuran Fırsat Darbeleridir

ABONE OL
05/08/2023 16:17
Bakan Uraloğlu: Tüm Projeler Tek Tek Bu Resmi Vuran Fırsat Darbeleridir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Uraloğlu: Tüm Projeler Tek Tek Bu Resmi Vuran Fırsat Darbeleridir

BHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu2023 Şehir Buluşmaları” kapsamında Zonguldak’a gitti.  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile görüşen Uraloğlu, Zonguldak’ın her bakımdan daha zengin bir hale getirmek için neler yapılacağını konuştu.

Vali Tutulmaz ile yaptığı görüşmenin ardından Bakan Uraloğlu, EreğliDevrek Yolu”nda incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu

Zonguldak’ta ziyaret ettiği yerler ve incelemelerin ardından kameralar karşısına geçen Bakan Uraloğlu şunları söyledi:

“Biz Bu Yatırımları Sadece Yol Olsun, Köprü Olsun Diye Yapmıyoruz”

Hastane, köprü, fabrika, denizlere indirilen her bir gemi ve göklere yükselen her bir SİHA raylarda yeni demir yolu hikayeleri yazan her bir milli trenimiz, uzay vatanımızda kapsama alanımızı genişleten her bir uydumuz kutlu davamıza sahip çıktığımızın çok net göstergeleridir. Çünkü bu başarılar ve düşmanlarımızın yerinde sayan Türkiye hayallerinin boşa çıktığının en büyük kanıtıdır. Biz bu yatırımları sadece yol olsun, köprü olsun fabrika olsun diye ya da seçim malzemesi olsun diye yapmıyoruz. Ortada büyük bir resim var güçlü Türkiye’nin resmidir. Yapılan tüm yatırımlar ve hizmeti alınan tüm projeler tek tek bu resmi vuran fırsat darbeleridir.

Şimdiye kadar Ak Parti hükümetleri tarafından yapılan projelerin Türkiye’ye çağ atlattığını vurgulayan Uraloğlu, “Güvenli hızlı ve kolay ulaşım; ticaretin, üretimin ve ihracatın en önemli bileşenidir. Bakanlık olarak Zonguldak için planladığımız her bir projemizin bölgenin ticaret, üretim ve turizm faaliyetleri potansiyelini harekete geçirecek ve artıracağını inanıyoruz. 21 yıldır ülkemize çağ atlatan Ak Parti hükümetleri Türkiye Yüzyılında da bu kutlu yolculuğun hızını arttırarak devam ettirmektedir. Bu yolculukta teşkilatlarımız ve halkımız ile bir araya geldiğimiz şehir buluşmaları birlik ve beraberliğimizin daha da perçinleşmesi anlamında çok büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle programımızın hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sizleri saygı, sevgiyle selamlıyorum ve Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

    En az 10 karakter gerekli