YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA

5 2024 - 16:28

YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA

(Last Updated On: 25/04/2024)


20. Ankara Kitap Fuarı 26 Nisan 5 Mayıs 2024 Tarihlerinde ATO Congresium da başlıyor. Birçok ünlü yazar ve yayın evinin katılacağı kitap fuarına “YANLIZLIĞIMI SENİNLE ALDATTIM” romanıyla yazar Eda BerfinnazDiker’de katılacak. Kısa zamanda okurların gönlünü feth eden yazar Eda Berfinnaz Diker Anadolu romancılığına Aşk Roman kategorisinde yeni bir soluk getirdi.

    “YANLIZLIĞIMI SENİNLE ALDATTIM Romanında;Unutulmamaya yüz tutan her şey, harabeye terk edilmiş bir ev gibiydi artık. Zaman aktıkça eskiyecek, dirayetini kaybedecekti. Alışacaktım bir süre sonra kaybetmekten korktuğum herkesin ve her şeyin yokluğuna. Yaşanmışlık gün geçtikçe anılara dönüşecek bir tespih ’in taneleri gibi dökülüp ziyan olacaktı mazinin en karanlık yerinde. Hayatım, masalların bir varmış bir yokmuş kıtasına benziyordu kendimce. Aşkın iptilasında yücelterek sevdiklerim ise bir nokta kadarıydı evrende. Ve ben, bu günahkâr serüvenin fani bir ölümlüsüydüm. Oysa ne çok inanmıştım sevilirsem ölümsüz olabileceğime…” diyor yazarımız.

   Van ilimizin Çaldıran ilçesinde dünyaya gelen yazarımız Çaldıran’lı bir genç kızın gözünden sürükleyici ve akıcı bir Türkçe ile yazılmış harika eserini Ankara’da okuru ile buluşturuyor.

    Eda Berfinnaz Diker 20. Ankara Kitap Fuarında 27 Nisan 2024 tarihinde Ato Congresium da saat 13.00 – 16.00 da B 17 UYANIŞ YAYINEVİ Standında “YANLIZLIĞIMI SENİNLE ALDATTIM” romanı için imza ve söyleşi yapacak.

      Aşk romanı dalında en çok satanlara giren yazar Eda Berfinnaz Diker’e bizde başarılar diliyor ve yeni romanını sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah’a ısmarladık, hoşça kalın.

                      Aydın Benli

             Siyaset Bilimci Yazar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.