DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21227500.27906%
İzmir
30°

AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gaziantep FK, hakikat transferlerle rahat bir dönem geçirmek istiyor
177 okunma

Gaziantep FK, hakikat transferlerle rahat bir dönem geçirmek istiyor

ABONE OL
08/07/2024 00:40
Gaziantep FK, hakikat transferlerle rahat bir dönem geçirmek istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

GAZIANTEP (AA) – Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK’nin teknik adamı Selçuk İnan, AA muhabirine, ekibe geçen dönemin sonlarında dahil olduğunu hatırlattı.

Kırmızı-siyahlı takımın geçen dönem düşünceli günler geçirdiğini belirten İnan, bu dönem birebir duruma düşmemek için çok çalıştıklarını lisana getirdi.

Göreve geldiğinde ekibin küme düşme çizgisinde olduğunu anımsatan İnan, “Çok sıkıntı bir durumda bu görevi aldık. Ligde kaldık. Kıymetli işler yaptık. Burada en büyük hisse, her vakit olduğu üzere atletlerimizin. Onlar çok büyük bir özveri gösterdi. İnandılar, kenti de inandırdılar. Biz de onlara yardım ettik. En nihayetinde ligde kalmayı başardık.” diye konuştu.

Kümede kalma savaşı veren grubun başında olmanın, o süreci direktörün epey güç olduğunu belirten İnan, şöyle devam etti:

“O sürecin ne kadar güç olduğunu biz gördük, Antep halkı gördü. Lider, idare herkes bunun farkında. Bu yüzden tekrar o sorunlu günleri yaşamamak ismine çok ziyadesiyle çalışıyorum. Ekibe yanlışsız oyuncuları getirmeye çalışıyoruz. Bu sene benim istediğim oyuncular daha fazla ortamızda olacak. O yüzden kuracağımız grup öncelikle rahat bir formda kümede kalmayı garantileyecek.”

Lige güzel bir giriş yapmak istediklerini söz eden İnan, bilhassa ekibin motivasyonu için birinci haftalarda alınan galibiyetlerin değerinden bahsetti.

“Ana maksadımız âlâ futbol oynatmak”

Galibiyet almaya başladıkça farklı gayeleri başına koyacağını lisana getiren İnan, “Benim başımda öbür maksatlar de var. Onu da vakti geldikçe, maçlar oynandıkça sizlerle paylaşacağım lakin ana amacımız her vakit olduğu gibi Süper Lig’de inşallah güzel futbol oynatmak, seyrettirmek ve kenti ekiple birleştirmek.”

Gaziantep FK, geçen dönem son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligi 44 puanla 11. sırada tamamlamıştı.​​​​​​​

Muhabir: Mehmet Akif Parlak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP