DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2123493-0.33517%
İzmir
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ulusal futbolculardan EURO 2024 için veda bildirisi
151 okunma

Ulusal futbolculardan EURO 2024 için veda bildirisi

ABONE OL
08/07/2024 10:00
Ulusal futbolculardan EURO 2024 için veda bildirisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

MÜNIH (AA) – Almanya’nın konut sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’ün çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1 yenilerek elenen ay-yıldızlı kadronun futbolcuları, toplumsal medya hesaplarından duygusal iletiler yayımladı.

Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, ilerideki büyük muvaffakiyetlerin başlangıcını yaptıklarını belirterek, “Hayallerimiz sınırsızdı fakat ne kadar çabalamış olsak da maalesef dün bu hayallerimiz son buldu. Çok özlediğimiz hisleri tekrar hissetmek, hissettirmek için de çıkmıştık bu yola. Tıpkı maksadı gerçekleştirmek için bir ortaya geldiğimizde ne kadar hoş olduğumuzu hatırlamak da çok kıymetliydi. Ülke olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu turnuva ileride bizim için bir dönüm noktası olarak hatırlanabilir. Artık tek yapmamız gereken daima bir arada çalışmaya devam etmek ve Türk futbolunun hak ettiği yerlerde devamlı var olmasını sağlamak.” tabirlerini kullandı.

Hakan, iletisini, “Bu turnuvada emeği geçen hocalarımıza, tüm gruba, ekip arkadaşlarıma, Almanya’da ve konutlarında bizi harikulade destekleyen taraftarımıza çok teşekkürler. Biz birlikte çok hoşuz. Ne keyifli Türk’üm diyene.” cümlesiyle tamamladı.

Samet: Milletimize bu heyecanı yaşatabilmenin buruk memnunluğunu yaşıyoruz

Hollanda karşısında A Ulusal Kadro’yu 1-0 öne geçiren savunma oyuncusu Samet Akaydın, buruk bir memnunluk yaşadıklarını belirtti.

Turnuva boyunca kendilerini destekleyen vatandaşlara teşekkür eden Samet, şunları kaydetti:

“EURO 2024 maalesef bizim için çeyrek final evresinde sona erdi ama yeniden de yıllar sonra milletimize bu heyecanı yaşatabilmenin buruk memnunluğunu yaşıyoruz. Öncelikle, beni her vakit destekleyen aileme ve âlâ günde makûs günde yanımda olan çok sevdiğim dostlarıma teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sevgisi ve inancı olmasaydı, bu başarıyı elde etmek mümkün olmazdı. Tıpkı formda, birlikte ter döktüğümüz kadro arkadaşlarıma ve teknik takıma de teşekkür borçluyum. Birlikte geçirdiğimiz her an, bizim için çok pahalıydı. Turnuva boyunca Almanya’nın her kentinde bayrağımız için tribünleri dolduran vatandaşlarımıza da özel bir teşekkür etmek istiyorum. Sizin coşkunuz ve dayanağınız olmasaydı, alanda gösterdiğimiz performansı bu kadar ileriye taşıyamazdık. Son olarak, hekimimize, fizyoterapistlerimize, masörlerimize, malzemecilerimize, medya takımımıza, güvenlik grubumuza, Riva çalışanına ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.”

Abdülkerim: Ülkemizi en güzel halde temsil edebilmek için çalıştık

A Ulusal Kadro’nun deneyimli stoperlerinden Abdülkerim Bardakcı, Türkiye’yi en âlâ formda temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Çeyrek finalde elendikleri için üzüldüklerini aktaran Abdülkerim, “EURO 2024’te çeyrek finalde elenmiş olmanın derin ıstırabını yaşıyoruz. Ben ve tüm ekip arkadaşlarım, ülkemizi en düzgün biçimde temsil edebilmek için elimizden gelenin en uygununu yapmaya çalıştık. Bu süreçte bizlere olan inancını kaybetmeyen, gerek televizyon başında gerek ise stadyumda bizi canıgönülden destekleyen, her daim yanımızda olan, dualarını eksik etmeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürler. Ne keyifli Türk’üm diyene.” halinde görüş belirtti.

Muhabir: Emrah Oktay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP