DOLAR 32,9110 0.03%
EURO 35,9107 -0.02%
ALTIN 2.531,80-0,11
BITCOIN 2184625-2.34242%
İzmir
35°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi Hollywood yıldızlarının gündeminde
88 okunma

Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi Hollywood yıldızlarının gündeminde

ABONE OL
23/07/2024 04:40
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi Hollywood yıldızlarının gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANKARA (AA) – Hollywood dünyasından kimi ünlü isimler Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinden duydukları üzüntüyü kimileri ise ABD Lider Yardımcısı Kamala Harris’in adaylığına dayanaklarını söz etti.

ABD’li bestekar, müzikçi, oyuncu ve direktör Barbra Streisand, Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesine ait X toplumsal medya platformundan açıklama yaptı. Streisand, “Biden, 4 yıllık vazife müddetinde kıymetli başarılara imza atmış bir kişi olarak tarihe geçecek.” diyerek kendisine teşekkür etti.

Oscar ödüllü müzikçi Billie Eilish’in kardeşi ve müzik müellifi Finneas O’Connell, toplumsal medya hesabında ailesinin Biden ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. O’Connell, Biden’ın gururunu bir kenara bıraktığını, bunun için kendisine hürmet duyduğunu belirtti.

Star Wars sineması yıldızı Mark Hamill, X toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Biden’a teşekkür ederek, “Biden öteki hiçbir liderin yapamadığı başarılara imza atmıştır.” sözünü kullandı.

“Grey’s Anatomy” ve “Scandal” dizilerinin imalcisi, senarist ve direktör Shonda Rhimes, hizmetlerinden ötürü Biden’a teşekkür etti.

ABD’li müzikçi ve oyuncu Cher ise X hesabından yaptığı paylaşımda, Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi üzerine yaşadığı üzüntüyü lisana getirdi.

Harris’e destek

Öte yandan pek çok sanatçı, Lider Yardımcısı Kamala Harris’in adaylığına dayanak verdi.

Oyuncu Kathy Griffin, X toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Harris’e takviyesini söz ederken “Haydi tarih yazalım, nihayet!” tabirlerini kullandı.

Oscar ödüllü direktör Spike Lee, Harris’in fotoğrafını “kız kardeş kurtarmaya geliyor” kelamlarıyla paylaştı.

Oyuncu Jamie Lee Curtis da Harris’in fotoğrafını paylaşarak takviye bildirisi verdi.

“Abbott Elementary” dizisi oyuncusu Sheryl Lee Ralph de toplumsal medya hesabından Harris ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Muhabir: Ecem Şahinli Ögüç

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.