DOLAR 33,6555 0.1%
EURO 37,1680 0.37%
ALTIN 2.654,780,38
BITCOIN 1956723-3.98714%
İzmir
32°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Sanatçı Safiye Soyman’ın vefat eden oğlu Harun Akaröz Bodrum’da toprağa verildi
282 okunma

Sanatçı Safiye Soyman’ın vefat eden oğlu Harun Akaröz Bodrum’da toprağa verildi

ABONE OL
29/07/2024 12:20
Sanatçı Safiye Soyman’ın vefat eden oğlu Harun Akaröz Bodrum’da toprağa verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

MUĞLA (AA) – Burdur’un Ağlasun ilçesinde dün kaldırıldığı hastanede teneffüs yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle hayatını yitiren 52 yaşındaki MS hastası Akaröz için Gündoğan Mahallesi’ndeki Merkez Mescit’te cenaze merasimi düzenlendi.

Törene, Akaröz’ün annesi Safiye Soyman ile birlikte yaşadığı iş insanı Faik Öztürk, müzikçi Gülben Ergen, Seren Serengil, sunucu Ebru Akel, oyuncu Seray Sever’in de ortasında olduğu sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Safiye Soyman, gazetecilere, çok üzgün olduğunu söz ederek, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Güya oğlum beni bekliyormuş. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum parıltılar içinde gitti.” sözünü kullandı.

İş insanı Faik Öztürk de hastalığın 7 yıldır ağır seyrettiğini belirterek, “Çok gayret etti. Ömrü yatakta geçti. Allah’ım onu melekler üzere yanına aldı. Allah Safiye’ye ömür versin, oğluna süper baktı. Sıkıntı bir hastalıktı. Tahlili yok, yaşayan bilir. Acımız çok büyük. Safiye’nin buna alışması çok güç. Allah güç kuvvet versin.” diye konuştu.

Harun Akaröz’ün cenazesi ikindi namazının akabinde kılınan cenaze namazı sonrasında Gündoğan Mezarlığı’nda defnedildi.

Muhabir: Ali Ballı

    En az 10 karakter gerekli