DOLAR 33,1128 -0.13%
EURO 35,8121 -0.3%
ALTIN 2.592,80-0,62
BITCOIN 2086863-5.14482%
İzmir
36°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ortalarında Bryan Adams, Blondshell ve Charlotte Cardin’in de bulunduğu çok sayıda sanatçı Türkiye’de konserler verecek
92 okunma

Ortalarında Bryan Adams, Blondshell ve Charlotte Cardin’in de bulunduğu çok sayıda sanatçı Türkiye’de konserler verecek

ABONE OL
01/08/2024 17:20
Ortalarında Bryan Adams, Blondshell ve Charlotte Cardin’in de bulunduğu çok sayıda sanatçı Türkiye’de konserler verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – AA muhabirinin derlediği bilgilere nazaran, alternatif rock, indie rock, grunge ve britpop üzere farklı çeşitleri harmanlayan Blondshell, 13 Ağustos’ta Güçlü Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) konser verecek.

Daha çok Blondshell olarak bilinen asıl ismi Sabrina Mae Teitelbaum olan ABD’li müzikçi geçen nisan ayında “Blondshell” albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu.

Almanya’nın elektronik müzik sahnesine kazandırdığı yeteneklerden Ben Böhmer de 2 yıllık ortanın akabinde tekrar Türkiye’ye gelecek.

Genç müzisyen, Charm Music Türkiye tertibiyle 4 Ekim’de Maximum UNIQ Açıkhava Sahnesi’ne konuk olacak.

Charlotte Cardin, FJAAK ve Ellen Allien hayranlarıyla buluşacak

Soul-pop, indie electronica, R&B ve caz üzere müzik çeşitlerinden ilham alan, biçimiyle son yılların memleketler arası müzik sahnesinde öne çıkan Kanadalı genç müzisyen Charlotte Cardin, “99 Nights Tour” kapsamında hayranlarıyla İstanbul’da bir ortaya gelecek.

Cardin, 21 Kasım akşamı Volkswagen Arena sahnesinde olacak. 22 Kasım akşamı ise birinci sefer Jolly Joker Ankara’da konser verecek.

Elektronik müziğin öncü isimlerinden gösterilen FJAAK kümesi ve Alman müzisyen Ellen Allien da İstanbul’da sahne alacak. Sound Safari tertibi kapsamında müzisyenler, 5 Ekim’de Volkswagen Arena’da performans sergileyecek.

Africa House müziğini dünya sahnesine taşıyan Güney Afrikalı DJ ve müzik imalcisi Black Coffee, Bodrum’da dinleyicilerin karşısına çıkacak. Sanatçı, TemaCC tertibiyle 6 Ağustos’ta Lujo Hotel Bodrum’da hayranlarıyla buluşacak.

Gitar virtüözü Al Di Meloa yine Türkiye’de

Müzik dünyasında caz ve dünya müziğini harmanlamasıyla tanınan ABD’li gitar virtüözü Al Di Meola, 26 Eylül’de Volkswagen Arena’da sahne alacak. Sanatçı, “Electric Years” turnesi kapsamında alışılmış formatından farklı bir repertuvar ile izleyici karşısına çıkacak.

Kanadalı dream pop kümesi Ghostly Kisses, 3 Ekim’de Güçlü PSM’de müzikseverlerle buluşacak.

Margaux Sauve’nin vokali üstlendiği ve Louis-Etienne Santais’in de yer aldığı küme, ferdî tecrübeleriyle sanattan ilham alarak ürettikleri müziklerini seslendirecek.

Hauser’den 3 konserli Türkiye turnesi

Hırvat çellist Stjepan Hauser, İstanbul ve Antalya’nın yanı sıra İzmir’de de konser verecek.

2Cellos’un kurucu üyesi Hauser, Charm Music Türkiye tertibiyle 14 Ağustos’ta İstanbul Maximum Uniq Açıkhava’da, 15 Ağustos’ta İzmir Arena’da, 17 Ağustos’ta ise Antalya Aspendos Antik Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Çağdaş klasik müziğin kıymetli isimlerinden İtalyan piyanist ve bestekar Ludovico Einaudi, İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak.

Einaudi, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda 11 Eylül’de vereceği konser programının ağır ilgi görmesi ve biletlerin tükenmesi sebebiyle Charm Music Türkiye tertibiyle 12 Eylül’de yine hayranlarının karşısına çıkacak.

Rock müziğin öncülerinden Jethro Tull İstanbul’da

Modern rock müziğin öncülerinden olarak kabul edilen İngiliz rock kümesi Jethro Tull, 23 Kasım’da İstanbul’da konser verecek.

Kod Müzik Tertipten yapılan açıklamaya nazaran, Grammy ödüllü müziği ve 60 milyondan fazla albüm satışıyla dünya çapında tanınan küme Volkswagen Arena’da konser verecek.

“Kiss from a Rose”, “Crazy” ve “Stand by Me” isimli müziklerin da ortalarında bulunduğu birçok yapıta imza atan Grammy ödüllü İngiliz müzikçi ve kelam muharriri Seal, İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

BKM’den yapılan açıklamaya nazaran sanatçı, 12 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konser verecek.

Bryan Adams yeni albümünden müzikler seslendirecek

Dünyaca ünlü müzisyen Bryan Adams, 18 Ekim’de Ülker Spor Salonu’nda hayranlarıyla buluşacak. Ünlü müzikçi, konserinde yeni albümü “So Happy It Hurts”ten modüller da seslendirecek.

Bunun yanı sıra rock kümesi Placebo 4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta, progresif rock kümesi Opeth 13 ve 14 Ağustos’ta Şiddetli PSM’de, ABD’li thrash metal kümesi Overkill 31 Ağustos’ta Şiddetli PSM’de, Alman rock kümesi Accept 17 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta, İsveçli alternatif rock kümesi Soen de 20 Ekim’de İzmir Sold Out Performance Hall, 21 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall ve 22 Ekim’de İstanbul Kuvvetli PSM’de konser verecek.

Muhabir: Ahmet Esad Şani,Ömer Faruk Yıldız

En az 10 karakter gerekli