DOLAR 33,1913 0.3%
EURO 36,2288 1.13%
ALTIN 2.630,351,07
BITCOIN 21717101.34724%
İzmir
34°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Özbek: Çok kısa müddette taraftarlarımızı mutlu edecek transferleri yapacağız
128 okunma

Galatasaray Başkanı Özbek: Çok kısa müddette taraftarlarımızı mutlu edecek transferleri yapacağız

ABONE OL
02/08/2024 12:40
Galatasaray Başkanı Özbek: Çok kısa müddette taraftarlarımızı mutlu edecek transferleri yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – Lider Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Küme ortasında gerçekleştirilen Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza merasiminin akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Dursun Özbek, “Bu mevzuda çalışıyoruz. Çok kısa müddette taraftarlarımızı şad edecek transferleri yapacağız. Gecikmiş bir şey yok. Geçen sezonki transferlerimize bakarsanız tıpkı periyoda denk geliyor. İdare olarak vazifemiz taraftarlarımızı şad etmek. Seyir zevkini yükselten transferleri yapmak. Onun için çalışıyoruz. Yakında inşallah onları sevindirecek haberleri vereceğiz.” sözlerini kullandı.

Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları Turkcell Harika Kupa karşılaşmasına ait de görüşlerini paylaşan Özbek, “Güzel ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Dönemi hoş bir maçla açarsak tıpkı formda devam eder. Olaysız ve sakatlık olmayan bir dönem diliyorum.” dedi.

Yayın ihalesinin iyi olması dileğinde bulunan Dursun Özbek, “Kulüpler olarak federasyonun başarısına hizmet etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray, Türk futbolunun marka bedelini yükseltecek her türlü olayda TFF’nin destekçisi olacak. Türk futbolunun marka kıymetini üste çeken bir dönem olmasını diliyorum. Yeni federasyona muvaffakiyetler diliyorum. Türk futboluna hizmet etmek için buradalar. İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarının da bu vazifesi en âlâ biçimde yapacağından eminim.” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili de Lider Özbek, “Galatasaray olarak birebir kupayı almaktan yorulmuştuk. Artık bu dönem değişik kupa. İnşallah bu dönem Galatasaray’a nasip olur.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Emre Doğan

En az 10 karakter gerekli