DOLAR 33,2309 0.34%
EURO 36,2864 1.28%
ALTIN 2.608,030,23
BITCOIN 1956723-3.3885%
İzmir
35°

AÇIK

20:24

AKŞAMA KALAN SÜRE

“İstanbul Festivali” Manga konseriyle başladı
84 okunma

“İstanbul Festivali” Manga konseriyle başladı

ABONE OL
04/08/2024 13:40
“İstanbul Festivali” Manga konseriyle başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – Şenliğin birinci gününde Türk müziğinin sevilen kümelerinden Manga, 20 yıllık müzik serüvenini seyircilerin ortasında kutlayarak, sevilen müziklerini söyledi.

Grup üyeleri, sahneye davet ettikleri bir hayranlırıyla Linkin Park’ın “In the End” müziğini birlikte seslendirdi. Konserde tıpkı vakitte Cartel kümesinden Alper Ağa da konuk sanatçı olarak yer aldı. İkili, 2009 yılının akabinde birinci kere Şenlik Park Yenikapı’da “Evdeki Ses” müzikle sahneyi paylaştı.

Manga 20. yaşlarını kestikleri pastayla kutlayarak sevilen müziklerinden “Bir Bayan Çizeceksin” modülünü on binlerce seyircinin ortasında söyledi.

Festival hakkında

Konserlerin yanı sıra görsel gösterilere dans şovlarına de yer verilen sahne, İstanbul Şenliği boyunca Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sanatkarlarını ağırlamaya devam edecek.

Festival Park Yenikapı, konserlerin haricinde farklı etkinliklere de mesken sahipliği yapacak. Çocuk atölyeleri ve ödüllü spor turnuvalarının düzenleneceği şenlikte ziyaretçiler, HUPALUPA GO çocuk cümbüş alanında golf, bowling, subsoccer, air hockey ve langırt üzere çeşitli oyunlarda rekabet ederken, Macera Parkuru, Survivor Parkuru, Ağ Labirenti ve Çarpışan Botlarda vakit geçirebilecek. İştirakçiler, 3×3 Basketbol Turnuvası, Carvak Best of The Streets turnuvası 12,14,16,18 yaş, büyükler ve seçkin olmak üzere 6 kategoride düzenlenecek.

Reynmen, Semicenk, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Kâfi, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Buyruk Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Karşıt Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin program boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Detaylı bilgi için “​​​​​​​istanbulfestivali.com” adresi ziyaret edilebilir.

Muhabir: Hasret Limon

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.