DOLAR 33,9655 0.25%
EURO 37,5488 0.03%
ALTIN 2.734,110,43
BITCOIN 20017241.29224%
İzmir
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

A Ulusal Futbol Kadrosu, Galler maçının hazırlıklarına başladı
87 okunma

A Ulusal Futbol Kadrosu, Galler maçının hazırlıklarına başladı

ABONE OL
03/09/2024 09:00
A Ulusal Futbol Kadrosu, Galler maçının hazırlıklarına başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – TFF Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik yönetici Vincenzo Montella idaresindeki idmanın birinci 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

İdmanda, seyahat programı nedeniyle akşam saatlerinde kampa katılacak Arda Güler ile müsaadeli olan Kerem Aktürkoğlu yer almadı.

Kalçasından sakatlığı bulunan Hakan Çalhanoğlu ve sol kasığında zorlanma tespit edilen Semih Kılıçsoy da idmana katılmadı.

Kulüp gruplarında dün maça çıkan oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Öteki oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü.

A Ulusal Kadro’da egzersizde kâfi oyuncu sayısını sağlamak için Ümit Ulusal Grup’tan 7 futbolcu da çalışmaya katıldı. Kaleciler Deniz Dilmen, Emre Alım ve Jankat Yılmaz, defans oyuncuları Metehan Baltacı, Emrecan Terzi ile orta alanda misyon yapan Bartuğ Elmaz ve Yunus Emre Konak da A Ulusal Grup egzersizinde yer aldı.

Aday takıma birinci kere davet edilen Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu A Ulusal Grup ile birinci sefer idmana çıktı.

Milli ekibin çalışmasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, A Ulusal Kadro Sorumlusu Ceyhun Kazancı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve Mustafa Temel Bozbağ da takip etti.

Ay-yıldızlı takım yarın akşam gerçekleştireceği idmanla Galler müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

Muhabir: Hilmi Sever

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.