DOLAR 34,0399 -0.02%
EURO 37,5444 -0.22%
ALTIN 2.743,290,01
BITCOIN 19378413.6967%
İzmir
29°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kruvaziyer turizminin yeni rotası Kızıldeniz olacak
67 okunma

Kruvaziyer turizminin yeni rotası Kızıldeniz olacak

ABONE OL
09/09/2024 03:20
Kruvaziyer turizminin yeni rotası Kızıldeniz olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANKARA (AA) – Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Nilda Türe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatilcilerin yeni gözdesinin kruvaziyer turizmi olduğunu söyledi.

Bu yaz döneminde Selectum Blu Cruises’un, Blue Sapphire gemisi ile Yunan Adaları’na yaptığı seferlerle konuklarına farklı tecrübeler sunduğunu söz eden Çeşide, “Bu yıl Çeşme Limanı’ndan Yunan Adaları’na sunduğumuz ‘tek kapı vizesi’ ile konuklarımıza büyük bir kolaylık sağladık. Yunan makamlarının verdiği bu özel müsaadeyle 4 adaya tek bir süreçle geçiş imkanı sunuyoruz. Tüm süreçleri çeşit öncesi biz tamamlayarak, konuklarımızın yalnızca seyahatin keyfini çıkarmasını hedefliyoruz.” dedi

Türe, Blue Sapphire gemisinin, 366 kabini ve geniş hayat alanlarıyla rakiplerinden ayrıştığını belirterek, gemide sundukları hizmetlere ait bilgi verdi.

Bu yıl yaz döneminde aldıkları geri dönüşlerin son derece olumlu olduğunu anlatan Çeşide, “Misafirlerimiz, hem gemimizin konforu hem de sunduğumuz hizmetlerin kalitesinden epeyce mutlu kalıyor. Memnuniyetin bir öteki sebebi de ulaşılan limanlarda yalnızca gemi kartı ile süratlice ve beklemeden çıkılabiliyor olması ve birkaç kolay evrakla kolaylıkla ve zahmetsiz kapı vizesi imkanı sunuyor olmamızdır.” diye konuştu.

Yeni rotalar programa alındı

Türe, Selectum Blu Cruises’in, 2024-2025 kış döneminde Kızıldeniz’e özel gemi çeşitlerine başlayacağını bildirerek, şunları kaydetti:

“Kızıldeniz programımızı 14 Kasım 2024 prestijiyle başlatmayı hedefliyoruz. Bu yeni rotamızla konuklarımıza Kızıldeniz’in renkli deniz altını ve sıra dışı bir coğrafyada keşif dolu tatil imkanı sunacağız. Yunan Adaları gemi seyahatindeki liderliğimizi daha da güçlendirmişken, her vakit bir evvelki seyahatten daha düzgün hizmetler sunma amacıyla yeni destinasyonlara açılıp, yenilikçi hizmetlerle yol alacağız.”

Muhabir: Ayşe Böcüoğlu Bodur

En az 10 karakter gerekli