DOLAR 34,0412 -0.04%
EURO 37,8900 -0.04%
ALTIN 2.824,280,00
BITCOIN 1972076-2.64444%
İzmir
28°

AÇIK

05:14

SABAHA KALAN SÜRE

Altın Portakal’da Memleketler arası Uzun Metraj Sinema Yarışı’nın heyeti belirlendi
159 okunma

Altın Portakal’da Memleketler arası Uzun Metraj Sinema Yarışı’nın heyeti belirlendi

ABONE OL
15/09/2024 03:40
Altın Portakal’da Memleketler arası Uzun Metraj Sinema Yarışı’nın heyeti belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANTALYA (AA) – Şenliğin basın ofisinden yapılan açıklamaya nazaran, Antalya Büyükşehir Belediyesi konut sahipliğinde 5-12 Ekim’de gerçekleştirilecek şenlik için hazırlıklar devam ediyor.

Festival kapsamındaki Memleketler arası Uzun Metraj Sinema Yarışı’nın heyet üyeleri belirlendi.

Buna nazaran, heyet başkanlığını İranlı direktör Mahmoud Kalari’nin üsteleneceği müsabakanın heyetinde sinema eleştirmeni Selin Gürel, görüntü yönetmeni Mehmet Aksın, senarist Ludovica Rampoldi ve direktör Ayşe Polat yer alacak.

Yarışmada, İrlanda, İtalya, Almanya, Belçika, Norveç, Danimarka, Polonya, İsveç, Azerbaycan, Türkiye, Bolivya, Şili, Meksika, Fransa, Ekvador, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya ve Uruguay’dan ortak üretimlerle 12 sinema izleyiciyle buluşacak.

Belgeseller özel gösterimle sinemaseverlerle buluşacak

Festivalde ayrıyeten belgeseller de özel gösterimde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Bu kapsamda, direktör Selçuk Metin’in “Genco”, Nurgül Bayram’ın “Gençlik Tiyatrosu”, Hasan Hüseyin Alkan’ın “Balaban”, Sevinç Baloğlu’nun “Oya”, Gökhan Kasapoğlu ve Zeynep Bayraktutan’ın “Ölümsüz Olan Yalnızca Sevgidir”, Nefin Dinç’in “Şarap Rengi Deniz” ve Engin Deniz Atlı’nın “Trakyalı Amazonlar” sinemaları şenliğin belgesel özel gösterimlerinde yer alacak.

Muhabir: Zehra Tekeci

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.