DOLAR 33,9735 0.2%
EURO 37,7197 0.27%
ALTIN 2.823,160,50
BITCOIN 1980130-3.05126%
İzmir
22°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İspanyol müzisyen Krull, Türkiye’yi “dünyanın çok özel bir yeri” olarak niteledi
80 okunma

İspanyol müzisyen Krull, Türkiye’yi “dünyanın çok özel bir yeri” olarak niteledi

ABONE OL
16/09/2024 00:20
İspanyol müzisyen Krull, Türkiye’yi “dünyanın çok özel bir yeri” olarak niteledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANKARA (AA) – Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonunun Ankara’da düzenlediği “Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler” isimli konserde Türk müzisyen Barbaros’la sahne alan Krull, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Krull, “Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler” isimli konserin Ankara’daki üçüncü konseri olduğunu belirterek, bu mevzuda kendisini çok keyifli ve heyecanlı hissettiğini söyledi.

Ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel’in jenerik müziği “My Life is Going On”u seslendiren Krull, tertibin çok güzel olduğunu vurgulayarak, konser için çokça prova yaptıklarını belirtti.

AB Türkiye Delegasyonunun düzenlediği konserin bir modülü olmaktan memnunluk duyduğunu söz eden Krull, ünlü müzisyen Barbaros’la birebir sahneyi paylaşmaktan çok şad olduğunun altını çizdi.

Krull, Türkiye’yi “Doğu ve Batı’nın karışımı” halinde yorumlayarak, Türk kültürününü çok özel olduğunu belirtti.

Türklerin kendilerine has yemekleri, müziği, dansı olduğunu vurgulayan Krull, “Burası dünyanın çok özel bir yeri.” dedi.

Krull, mesleğine 7 yaşındayken katıldığı Disney İspanya seçmeleriyle başladığını söyleyerek, “Bunun mesleğimin başlangıcı olduğunu bilmiyordum. Mesleği, lisan öğrenen bir çocuk üzere çok erken öğrendim. Bu yüzden benim için süreç çok doğal oldu. Bu mesleğe çok erken sahip olduğum için nitekim minnettarım.” diye konuştu.

Unutamadığı pek çok konser anısının olduğunu söyleyen Krull, en özel anısının İspanya’nın başşehri Madrid’de tüm La Casa de Papel takımının ve izleyicilerinin iştirakiyle 20 bin kişinin önünde müzik söyleme imkanı bulduğu konser olduğunu belirtti.

Krull, İspanya’da çok fazla Türk arkadaşı olduğunu tabir ederek, “Umarım bu konserle ilgilerimiz daha da yeterli olacak.” dedi.

Muhabir: Büşranur Koca

En az 10 karakter gerekli