DOLAR 34,1246 -0.11%
EURO 37,1033 -0.22%
ALTIN 2.955,740,66
BITCOIN 2306348-0.42509%
İzmir
18°

AZ BULUTLU

19:47

YATSIYA KALAN SÜRE

Devlet hastanesinde korkutan yangın!
231 okunma

Devlet hastanesinde korkutan yangın!

ABONE OL
17/10/2024 15:28
Devlet hastanesinde korkutan yangın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Beykoz Devlet Hastanesi’nde klimadan çıkan yangın paniğe neden oldu, hastalar ve personel tahliye edildi. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

featured






ANKARA-BHA

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Hastanenin polikliniğinde, saat 10.00 sularında bir klimadan duman ve alevlerin yükselmesiyle başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangının fark edilmesiyle birlikte, hastane yönetimi derhal güvenlik önlemleri alarak hastalar, hasta yakınları ve personelin tahliyesini sağladı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti ve kısa sürede alevleri söndürdü. Söndürme çalışmalarının ardından, hastane içinde dumanın yayılmasını önlemek amacıyla havalandırma sistemleri devreye sokularak pencereler açıldı.

Yangının çıkış nedeni henüz kesinleşmemiş olsa da, klimada elektrik aksamıyla ilgili bir arızadan kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor. Yangın sonrası, herhangi bir yaralanma vakası bildirilmedi ve hastanenin faaliyetlerine güvenlik kontrolleri tamamlandıktan sonra devam edilmesi planlanıyor.

Devlet hastanesinde korkutan yangın!


BHA

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.