DOLAR 33,0636 0.16%
EURO 36,1037 0.21%
ALTIN 2.620,251,97
BITCOIN 21530833.00208%
İzmir
38°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Astroloji 2020 için Korkunç!
844 okunma

Astroloji 2020 için Korkunç!

ABONE OL
30/03/2020 10:47
Astroloji 2020 için Korkunç!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir bilim dalı olan Astroloji 2020 için korkunç şeyler söylüyor

2020 yılı kesinlikle normal bir yıl olarak başlamadı. Kimseyi korkutma düşüncem yok ama bazı gerçekleri bilmek ve hayatınızı ona göre devam ettirmeniz daha hayırlıdır diye düşünüyorum.

Bu yazımda Mistik ve Vedik astrolojiye dayanan bir çalışma hazırladım. Yazımı sonuna kadar okumanızı ve sonrasında yapacağınız yorumları bana göndermenizi rica ediyorum.

Astrolojiyi bilirsiniz değil mi? Peki, Vedik (Hint) astrojiyi ve Mistik astroljiyi hiç duydunuz mu? Vedik astroloji kendi başına bir sistem, özel matematiksel hesaplar, farklı bir astronomik detay kullanır ve Batı Astrolojisi olarak bilinen Modern Astrolojinin bir kolu veya türevi değil, farklı ama özgün bir astroloji sistemidir.

Astrolog Öner Döşer ’in bir yazısında şöyle açıklanmış:
Doğu ve batı düşünce dünyasının en büyük âlimlerinden biri olarak kabul edilen Muhyiddin Arabi* astrolojiyi “Âlemin sembolik dili” olarak görmekteydi. Titus Burckhardt’ın İbn Arabi’nin Mistik Astrolojisi adlı eserini çeviren Mehmed Temelli, Zodyak dergisinde yayınlanmış makalesinde şöyle diyor: “İbn Arabi’ye göre duyularla algıladığımız evren (zahiri alem) bir hayaldir. Ancak boş, esası olmayan bir kurgu veya sanrı değildir. Kendinden üstteki bir gerçeklik seviyesine işaret eden, sembolik bir hayaldir. Dolayısı ile bu alemde bulunan her şey, bir hakikatin sembolüdür veya başka bir açıdan açılımı, dışavurumudur. Dışımızdaki nesnelerin dizilişi, vuku bulan olaylar, hepsi bir hakikati ifade ederler. Ancak bizzat hakikat olmadıkları için de aynı zamanda hakikati örterler. Çıplak gözle algılayabildiğimiz gök cisimleri ve bunların içinde Güneş, Ay, gezegenler be burçlar da bu sembolik fonksiyona sahiptirler. Âlemin bu sembolik dilini bilen (arif), nesneleri okuyabilir. Çünkü evren “büyük kitap”tır.”

Astroloji bir bilim dalı ve onu kesinlikle bir medyumluk-kahinlik gibi görmemek ve gazetelerdeki burç yorumlarına indirgememek gerekiyor. Dünya’da ve Türkiye’de Astronomi ve Uzay Bilimleri üzerine üniversitelerde bölümler var.

Bunları neden söylüyorum, çünkü birazdan yazacaklarımı saçma veya kehanet gibi görmenizi istemiyorum.

Astrolojiye göre 2020 çok ilginç bir yıl olarak göze batıyor.

2020 yılı iki 20’nin bir araya geldiği ikizler yılı. Bu arada hemen belirteyim ben de ikizler burcu insanıyım.
Normalde her yıl dört tutulma yaşanırken, Allah (CC) izin verirse bu yıl yani 2020’de 6 tutulma yaşanacak. Yine Uzay’da pek yaşanmayan olaylardan biri olan Güneş lekesinin azalacağı bir yıl olacak kısmetse. Astrologlar bunu ekonomik kriz ile bağdaştırıyorlar. Yine çok seyrek olan Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin bir araya gelmesi olayı. Daha önce olduğunda Dünya’da veba salgını yaşanmış, şimdi de Korono salgınını yaşıyoruz.
Astrologlara göre 2020 yılı eskilerin yıkılacağı bir yıl olacak. Bu yılın çok konforlu olmayacağı ama daha sonra inşallah özellikle Türkiye için güzel şeylerin beklendiği öngörülüyor. Bu yıl yani 2020 yılı yeni bir Çağ’ı başlatacak. Toplumsal ayaklanmalar, isyankâr hareketler bekleniyor.
Astrolojiye göre 2020’de güç dengeleri değişebilir. Dünya’daki bazı liderler koltuklarını kaybedebilir. Diğer taraftan 2020 yılı için savaşlar ve ambargoların olacağı bir yıl olarak öngörülüyor.

2020 yılı kartların yeniden karılacağı, tarihin akışının değişeceği, büyük değişim ve dönüşümün olacağı bir yıl deniyor ki bu durumda çok hareketli bir yıldan bahsediliyor.
2020 için astrologlar çok iddialı, diyorlar ki; Allah kısmet ederse bu yıl insanlık tarihinde büyük bir dönüşüm yılı olacak. Gücün Batı’dan Doğu’ya kayması öngörülüyor.

Avrupa Birliği’nin yıkılacağı, Rusya’nın hareketleneceği ve Çin’in de büyüyüp daha da güçleneceği bekleniyor.
Astrologlar, Türkiye için bazı önemli tarihler veriyorlar. Bu tarihler, 3-5-23 Nisan ve özellikle İstanbul için 21 Haziran tarihleri önemli.
Bu yorumları kehanet olarak değil, Uzay’daki hareketlilik üzerine geçmişteki olayları da baz alarak matematiksel hesaplamalarla bir takım öngörüler olarak söylüyorlar. Tabiki geleceği sadece Allah(CC) bilir. Bekleyip göreceğiz.
İnanan insanlar Allah’a (CC) inanır ve tevekkül eder. Allah (CC) her şeyin en güzelini bilir. Hayırlısını nasip etsin inşallah.

    En az 10 karakter gerekli
    Tüm Yorumlar (1)
    • Ayşe Aktaş

      yüreğinize saglik inşallah hakkımızda hayırlısı olur

      Yanıtla
      +0
      -0