DOLAR 33,0960 0.21%
EURO 36,1547 0.28%
ALTIN 2.633,290,45
BITCOIN 21496133.69705%
İzmir
34°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

”EXPO’ya Var İçme Suyuna Yok!”
25 okunma

”EXPO’ya Var İçme Suyuna Yok!”

ABONE OL
25/07/2023 10:23
”EXPO’ya Var İçme Suyuna Yok!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EXPO’ya Var İçme Suyuna Yok!

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarlarıyla Amanosların zirvesinde şantiye alanında incelemelerde bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, EXPO’ya 8 Milyar lira harcayacak kaynağı bulan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin  yol ve su gibi hizmetlere gelince iflas açıklaması yapmasını eleştirdi.

”HBB Yapmıyorsa Biz Yapacağız!”

Milletvekili Yayman açıklamasında, “Kırıkhan’ımıza bağlı Yılanlı Mahallesi’nde İller Bankası tarafından 12 kilometrelik içme suyu hattı inşaatımız sürüyor. Kırıkhan’da şu an içecek su yok. İnsanlar Kerbela’da gibi yaşıyor. İnşallah 2 ay içinde Yılanlı kaynağındaki suyu şehre getirip su sorununu önemli ölçüde çözeceğiz. EXPO’ya 8 Milyar lira kaynak bulan Hatay Büyükşehir Belediyesi, sıra içme suyuna ve yola gelince iflas açıklaması yapıyor. EXPO’ya kaynak bulanlar asli hizmetlere kaynak bulamıyor.” diye konuştu.

”Yaparsa AK Parti Yapar”

Açıklamasının devamında Yaman, ”Bizim her zaman söylediğimiz gibi yaparsa AK Parti yapar.. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a, İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e, muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Yayman, hizmetin Kırıkhan’da susuzluk sorununu bitireceğini belirterek, Kırıkhan’da yaraların el birliğiyle sarılacağını ifade etti.

    En az 10 karakter gerekli