DOLAR 33,2309 0.34%
EURO 36,2864 1.28%
ALTIN 2.608,030,23
BITCOIN 2059189-4.88802%
İzmir
35°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Sivasspor, Rey Manaj için gelen tekliflerden şad değil
177 okunma

Sivasspor, Rey Manaj için gelen tekliflerden şad değil

ABONE OL
01/08/2024 14:00
Sivasspor, Rey Manaj için gelen tekliflerden şad değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

SIVAS (AA) – Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında ekibi gençleştirme ismine idare olarak karar aldıklarını, bu doğrultuda da Hakan Arslan ve Caner Osmanpaşa ile yollarını ayırdıklarını anımsattı.

Kırmızı beyazlı kulübün yeni bir sürece girdiğini vurgulayan Uygun, Sivasspor’a uzun yıllar emek veren ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idare şurasına seçilen Mecnun Otyakmaz’a da teşekkür etti.

“İngiltere’de görüştüğümüz 3 futbolcu var”

Uygun, dönem sonrası 17 futbolcuyla yolların ayrıldığını ve takıma şu ana kadar 3 desteğin yapıldığını lisana getirdi.

Alex Pritchard, Uros Radakovic ve Bekir Turaç Böke’nin transfer edildiğini anlatan Uygun, “Yöneticimiz Gökhan Karagöl, İngiltere’ye gidecek, orada görüştüğümüz 3 futbolcu var. Bununla bir arada bir Polonya macerası yaşayacağız, orada görüşülen futbolcularımız var.” diye konuştu.

Kadroya kıymetli futbolcular katacaklarına dikkati çeken Uygun, “Bu hafta sonuna kadar inşallah bir aksilik olmazsa onları da Sivas’a getirerek yeni dönemde takımımıza katacağız. Belirlediğimiz 15 futbolcunun çabucak hemen hepsiyle muhakkak bir basamağa geldik.” sözlerini kullandı.

Her bölge için alternatifli takım oluşturmak istediklerine dikkati çeken Uygun, şöyle devam etti:

“Toplamda 12-13 kişilik bir transfer siyaseti belirlemiş durumdayız. Kulüp liderimiz Bahattin Eken ve idaremiz biraz da kesenin ağzını açtı dersek yanlış olmaz. Bütçemizin üzerine kendi ceplerinden destek yaparak 70-80 milyon lira üzere bir sayı olacaktır ve güzel bir transfer siyasetiyle arzuladığımız Sivasspor’u inşallah izlettireceğiz.”

“Rey Manaj’a teklifler var”

Uygun, Rey Manaj transferiyle ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

“İsteyen 3-4 kadro var. Bu kadrolardan ekonomik manada istediğimiz katkıyı almazsa idaremiz bırakmak istemiyor. Rey Manaj’a özel idmanlarını yaptırıyoruz. Rey Manaj, Sivas ile bütünleşti. 3-4 ekipten teklif var ancak bizim istediğimiz düzeyde değil. Ekonomik manada o paralara dönüp bakmıyoruz. 6-7 milyon avrolar teklif ediliyor, kabul etmiyoruz. Esasen 1 haftası var ve 1 hafta sonra ferdi idmanlardan çıkıp grubumuza dahil olacak.”

Muhabir: Halife Yalçınkaya

En az 10 karakter gerekli