DOLAR 33,7525 0.02%
EURO 37,4748 0%
ALTIN 2.716,890,03
BITCOIN 1997392-0.83188%
İzmir
37°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

ABD’nin kuzeydoğu eyaletlerinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi
100 okunma

ABD’nin kuzeydoğu eyaletlerinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

ABONE OL
19/08/2024 20:00
ABD’nin kuzeydoğu eyaletlerinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANKARA (AA) – ABD Ulusal Meteoroloji Merkezinden (NWS) yapılan açıklamada, Connecticut eyaletinin güneybatısında tesirli şiddetli yağışların ani sellere yol açtığı ve acil durum gruplarının geniş çaplı kurtarma çalışmaları yürüttüğü bildirildi.

Açıklamada, eyaletin Fairfield, New Haven, Litchfield ve Hartford bölgelerinde bulunan ırmaklardaki su düzeylerinin artması ve yağışların devam edeceğinin öngörülmesi nedeniyle bölge sakinleri, şiddetli rüzgarlar, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

Connecticut Acil Durum Departmanından yapılan açıklamada da sel nedeniyle rastgele bir yaralanma olayının bildirilmediği aktarıldı.

Yağışlar New York’ta kara ve hava trafiğini aksattı

New York kentinde tesirli şiddetli yağmur ve fırtına sonucu Manhattan, Bronx, Staten Island ile kentin kuzey ve batısında bulunan kimi bölgelerde ani su baskını ikazları yayımlandı.

Polis, olumsuz hava kuralları nedeniyle birtakım yolların kapandığını bildirirken, New York ve Philadelphia ortasındaki tüm tren seferleri süreksiz olarak durduruldu.

ABD Federal Havacılık Yönetiminden (FAA) yapılan açıklamada da Boston Logan Havalimanı’ndan yapılacak uçuşlarda ortalama 2,5 saatlik gecikmeler yaşandığı aktarıldı.

Muhabir: Zeynep Katre Oran

    En az 10 karakter gerekli