DOLAR 33,9331 0.07%
EURO 37,8006 -0.11%
ALTIN 2.709,680,11
BITCOIN 2054916-1.26095%
İzmir
36°

AÇIK

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Bronckhorst: İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz
76 okunma

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Bronckhorst: İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz

ABONE OL
22/08/2024 20:40
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Bronckhorst: İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – Hollandalı teknik adam, müsabakanın oynanacağı Arena Thun’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sezona yeterli başladıklarını ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Van Bronckhorst, “Maça odaklandık. Hazırız. Lugano’nun oynadığı maçları izledik. Yeterli oynayan bir ekip. Bu cinste olmayı hak eden bir takım. İki maçın sonunda UEFA Avrupa Ligi bileti almak istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Müsabakanın sentetik alanda oynanacağının hatırlatılması üzerine 49 yaşındaki çalıştırıcı, “Hollanda’dan ve vakit zaman İskoçya’dan sentetik tabana alışığım. Âlâ sentetik yeri makûs çim tabana tercih ederim. Her oyuncu sentetik tabanda oynayabilir. Düzgün bir maç olacak. Zevk aldığımız futbolu alana yansıtmak ve İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz.” biçiminde görüş belirtti.

Lugano maçı için İsviçre’ye getirilmeyen Jackson Muleka ve dönem başından bu yana maç takımlarına dahil edilmeyen Vincent Aboubakar ile ilgili bir soruyu Giovanni van Bronckhorst, “Muleka’nın transfer durumu kelam konusu. Bu yüzden İsviçre’ye gelmedi. Aboubakar uygun çalışıyor fakat kendisi için öteki bir meydan okuma daha güzel olabilir. Transfer ihtimalini bekleyip göreceğiz.” biçiminde cevapladı.

Milot Rashica: Kazanmaya geldik

Beşiktaş’ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, çok değerli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Kolay olmayacak. Müsabakaya hazırız. Lugano güzel bir kadro. Geçen dönem da karşılaşmıştık lakin grupta çok fazla değişiklik oldu. Buraya kazanmaya geldik.” değerlendirmesinde bulundu.

Arena Thun’un tabanının sentetik çim olmasının dezavantaj oluşturabileceğine ait bir soruya Rashica, “Bu bir dezavantaj olabilir. Lakin alana alışmalı ve en düzgününü yapmalıyız.” karşılığını verdi.

Muhabir: Emre Doğan

En az 10 karakter gerekli