DOLAR 34,0706 0%
EURO 37,7428 -0.01%
ALTIN 2.756,07-0,20
BITCOIN 2036115-1.55079%
İzmir
33°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Türk Hava Yolları 20 milyon Miles&Smiles üye sayısına ulaştı
108 okunma

Türk Hava Yolları 20 milyon Miles&Smiles üye sayısına ulaştı

ABONE OL
30/08/2024 12:00
Türk Hava Yolları 20 milyon Miles&Smiles üye sayısına ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya nazaran, bu sayı sadakat programının 1989’daki başlangıcından bu yana 35 yıllık büyümeyi ve yeniliği simgeliyor.

Miles&Smiles programı, üyelerine THY ve Star Alliance üyesi havayollarıyla uçuşlarından “mil puanı” kazanabilecekleri avantajlar sunuyor. Ayrıyeten üyeler, ortak markalı kredi kartı harcamaları, konaklama, turizm, araç kiralama ve teknoloji dahil olmak üzere çeşitli kesimlerdeki THY program ortaklarından puan kazanabiliyor.

Kazanılan mil puanları, THY ve Star Alliance üye uçuşlarında iktisat ve business sınıfı ödül biletleri için ve kabin sınıfı yükseltme (upgrade), ek bagaj hakkı, koltuk seçimi, üyelerin uçuş tecrübesini geliştiren birçok özellik için kullanılabiliyor.

Miles&Smiles üyeleri, mil puanlarını THY’nin çevrim içi mil harcama platformu “shopandmiles.com”da da kullanabiliyor.

19 ülkede hizmet veren Shop&Miles’ta miller, ikram çekine yahut partnerlerin puan ünitesine dönüştürülerek elektronikten giysiye, akaryakıttan konut dekorasyonuna birçok kategoride 100’den fazla markada değerlendirilebiliyor.

Miles&Smiles, ortalarında Booking.com, Marriot, Enterprise, Apple, Ikea, Sephora ve Ticketmaster’ın da olduğu 300’den fazla global markayla paydaşlık yapıyor.

“Seyahat tecrübesini geliştirmeye devam edeceğiz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Lideri Prof. Dr. Ahmet Bolat, yolcularının, yaptıkları her işin merkezinde olduğunu belirtti.

Miles&Smiles programını daha da geliştireceklerini kaydeden Bolat, “20 milyon üyeye ulaşmak, sadece dinamik ve özgün bir marka olma taahhüdümüzü değil, birebir vakitte üyelerimizin yıllar boyunca bize gösterdiği inanç ve sadakati de yansıtan kıymetli bir dönüm noktasıdır. Konuklarımızın seyahat tecrübesini geliştirmeye devam edeceğiz ve bu başarıyı kutlarken, gelecekte Miles&Smiles programına daha da yenilikçi özellikler ve mükafatlar eklemeyi de dört gözle bekleyeceğiz.” sözlerini kullandı.

Muhabir: Kenan Irtak

En az 10 karakter gerekli