DOLAR 34,0706 0%
EURO 37,7428 -0.01%
ALTIN 2.756,07-0,20
BITCOIN 2036115-1.55079%
İzmir
33°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

93. İzmir Enternasyonal Fuarı “teknoloji” temasıyla kapılarını yarın açacak
90 okunma

93. İzmir Enternasyonal Fuarı “teknoloji” temasıyla kapılarını yarın açacak

ABONE OL
30/08/2024 12:40
93. İzmir Enternasyonal Fuarı “teknoloji” temasıyla kapılarını yarın açacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İZMIR (AA) – İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya nazaran İEF bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı ve İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl aktifliklerine de konut sahipliği yapacak.

Yarın Kültürpark Lozan kapısındaki açılış merasiminin akabinde Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda 500 dron ile Zafer Bayramı temalı bir şov yapılacak.

Fuar nedeniyle 31 Ağustos Cumartesi günü Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’ndaki resepsiyonun akabinde teknoloji temasıyla Kültürpark’ta dron gösteri düzenlenecek. Fuarın bu yılki onur konuğu kenti İstanbul olacak. Atlas Pavyonu’nda oluşturulan “Dijital Tecrübe ve Stant Alanı”nda ziyaretçiler yapay zeka ile 3D animasyonları VR gözlükle deneyimleyebilecek.

Fuar kapsamında Mert Demir, Teoman, Volkan Konak, Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin, Derya Bedavacı, Sakiler ve Haluk Levent konser verecek.

9 Eylül Pazartesi gününe kadar açık kalacak fuarın giriş fiyatları ise tam 20, öğrenci 7,5 lira olarak belirlendi.

“Sürpriz konuk gelecek”

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu defa İzmirlileri bir sürprizin beklediğini belirterek, “Tüm dünyanın yakından tanıdığı sürpriz konuğumuz resmi açılış merasiminde ayrıyeten farklı aktiflik ve söyleşilerde yer alacak.” tabirlerini kullandı.

Tugay, bu yılki teknoloji temasının ve fuarda ortaya çıkacak sinerjinin İzmir’in dijital dönüşüm sürecine değerli bir katkı sağlayacağını, bu çeşit tematik aktifliklerin mahallî işletmelerin dijitalleşmesine ve inovasyon kapasitelerinin artmasına büyük katkı sağlayacağına inandığını bildirdi.

Muhabir: Ali Korkmaz

En az 10 karakter gerekli