DOLAR 34,0353 0.04%
EURO 37,6414 0.3%
ALTIN 2.765,340,46
BITCOIN 1920923-0.83517%
İzmir
24°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Tadic ve Mourinho’nun Fenerbahçe’de olması, Kostic’in tercihinde kıymetli rol oynadı
73 okunma

Tadic ve Mourinho’nun Fenerbahçe’de olması, Kostic’in tercihinde kıymetli rol oynadı

ABONE OL
11/09/2024 06:20
Tadic ve Mourinho’nun Fenerbahçe’de olması, Kostic’in tercihinde kıymetli rol oynadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – FBTV’ye açıklamada bulunan Sırp futbolcu, ulusal gruptan arkadaşı Dusan Tadic ile Portekizli dünyaca ünlü teknik yönetici Jose Mourinho’nun sarı-lacivertli takımda olmasının transferinde kıymetli rol oynadığına değindi.

Fenerbahçe’de olmaktan duyduğu memnunluğu vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, “Çok heyecanlıyım ve kadro arkadaşlarımla idman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası birinci günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim. Dusan Tadic ve Jose Mourinho’nun burada olması benim için kıymetli sebeplerden bir tanesi. Tadic benim en yeterli arkadaşlarımdan biri, kendisiyle uzun müddettir ulusal kadroda beraberiz. Münasebetiyle sahiden Fenerbahçe’de yine onunla oynayacağım için çok ancak çok memnunum.” tabirlerini kullandı.

Jose Mourinho’nun dünyanın en büyük teknik adamlarından olduğunu vurgulayan Kostic, en düzgün performansını sergileyerek kulüp ve taraftarlar için elinden geleni yapacağını aktardı.

Tadic ile birebir ekipte yine buluşmanın kendisini motive ettiğini kaydeden deneyimli sol kanat, kelamlarını şöyle tamamladı:

“Groningen’de oynarken çok şanssızdım, oynayamamıştım açıkçası. Tadic’in yerine oynamak ve onu kesmek çok zordu açıkçası. Elbette en yeterlimi ortaya koyacağım. Dusan Tadic en âlâ oyuncu bunu söyleyebilirim ve her vakit onunla oynamayı istemiştim. Zati birkaç yıldır ulusal kadroda beraberiz onunla münasebetiyle yine kulüp bazında bir ortaya gelmek hakikaten beni çok keyifli ediyor. Elbette hem onunla hem de öteki grup arkadaşlarımla oynamak hakikaten çok hoş olacak. Bu büyük kulüp için savaşacak olmak memnuniyet verici.”

Muhabir: Süha Gür

En az 10 karakter gerekli