DOLAR 34,1624 -0.01%
EURO 38,1969 0%
ALTIN 2.914,58-0,18
BITCOIN 2205221-1.83778%
İzmir
24°

HAFİF YAĞMUR

12:59

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
68 okunma

Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı

ABONE OL
29/09/2024 23:00
Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

ANKARA (AA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan varsayıma nazaran, Batı Karadeniz’de rüzgar, yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı, doğuda güneybatı, salı öğlen saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı taraflardan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, yer yer ise kuvvetli fırtına halinde esecek.

Fırtına salı akşam saatlerinde batıda, çarşamba akşam saatlerinde ise genelde tesirini kaybedecek.

Doğu Karadeniz’de de yarın öğlen saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı istikametlerden 6 ila 8 kuvvetinde esecek rüzgar, salı öğlen saatlerine kadar tesirli olacak.

Güney Ege’nin güneyinde ise rüzgar, yarın öğlen saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı istikametlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına halinde esecek. Fırtına salı günü birinci saatlerde tesirini kaybedecek.

Batı Akdeniz’de yarın öğlen saatlerinden itibaren batıda, akşam saatlerinden itibaren ise Antalya Körfezi’nde kuzey ve kuzeybatı istikametlerden 6 ila 8 kuvvetinde esecek rüzgarın, gece saatlerinden sonra batıda, salı öğlen saatlerinde ise Antalya Körfezi’nde tesirini kaybetmesi bekleniyor.

İstanbul’da yağış tesirli olacak

Bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne’den başlayarak vakitle Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale’nin doğusu ve Balıkesir’in kuzeyinde mahallî kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların gece saatlerinde tesirini kaybetmesi öngörülüyor.

İstanbul’da da bu gece saatlerinden itibaren görülecek mahallî kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın sabah saatlerine kadar tesirli olacağı iddia ediliyor.

Bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Bursa’da, yarın sabah saatlerinden itibaren Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ile öğlen saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop’ta mahallî olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Muhabir: Fatma Sevinç Çetin

En az 10 karakter gerekli