DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21266340.06375%
İzmir
30°

AZ BULUTLU

05:35

SABAHA KALAN SÜRE

“Tekirdağlı Batman” hayranı olduğu sinema karakteri üzere yaşıyor
140 okunma

“Tekirdağlı Batman” hayranı olduğu sinema karakteri üzere yaşıyor

ABONE OL
03/10/2024 05:40
“Tekirdağlı Batman” hayranı olduğu sinema karakteri üzere yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

TEKIRDAĞ (AA) – Çorlu ilçesinde özel kesimde çalışan Çiçek, izlediği Batman sinemaları sonrası karaktere hayranlık duymaya başladı.

Bir yıl evvel Batman karakteri kostümü siparişi veren Çiçek, motosikletini de karakterin sinemalarda kullandığı halde modifiye ettirdi.

İş sonrası arkadaşlarıyla buluşmaya modifiye motosikletine binip Batman kostümü giyerek katılan Çiçek, çektiği görüntüleri toplumsal medya hesabından paylaşıyor.

Farklı portresiyle çıktığı trafikte karşılaştığı vatandaşların sorularını yanıtlayan Çiçek, fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla sohbet ediyor.

“İnsanlar şaşırıyor”

Çiçek, AA muhabirine sinemalardan çok etkilendiğini, kendisini Batman üzere hissettiğini söyledi.

Tekirdağ’da yaşayanların da stilini çok beğendiklerini ve kendisine “Batman 59” lakabını taktıklarını anlatan Çiçek, maskesini çıkarmayarak gizemli havasını koruduğunu söz etti.

Çiçek, Batman kostümüyle dolaşmanın kendisine keyif verdiğini belirterek, “Bu formda gezmeye başladıktan sonra insanların yansısı çok hoş oldu. Beşerler şaşırıyor evvel sonra alışıyorlar. Arkadaşlarım, toplumsal medya üzerinden paylaşım yapmamı istediler. Paylaşım yaptıktan sonra birinci görüntünün izlenmesi 1 milyonu geçti. Ben de görüntü çekmeye devam ettim.” diye konuştu.

“Trafikte kornaya basarak selam veriyorlar”

Özellikle çocukların yüzündeki gülümsemeyi gördüğünde keyifli olduğunu lisana getiren Çiçek, bu biçimde gezmeye devam edeceğini aktardı.

Çiçek, insanların kendisini gördüğünde farklı yansılar verdiklerini anlatarak, “Neredeyse bütün araçların yanından geçerken hepsi kornaya basıyor. Kimileri ‘Batman’ diye çığlık atıyor. Birçok sinema üzerinden bana göndermeler yapıyor. En çok çocuklar reaksiyon veriyor, koşarak gelip sarılıyorlar. Ben de onlar sarıldığında duygulanıyorum. Hoş reaksiyonlar alıyorum.” tabirini kullandı.

Daha fazla özgün içerik üreteceğini ve profesyonel görüntüler çekeceğini aktaran Çiçek, hayallerinden birinin tekrar çekilmesi durumunda Batman sinemasında yer almak olduğunu kaydetti.

Muhabir: Fırat Çakır

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP