DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22450300.2817%
İzmir
31°

AÇIK

16:19

İKİNDİYE KALAN SÜRE

117 okunma

Bosna-hersek Heyeti İl Genel Meclisini Ziyaret Etti – Kütahya

ABONE OL
22/11/2010 22:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

bosna-hersek-heyetiBir dizi çalışma ziyareti için Kütahya’da bulunan Bosna-Hersek’in Teşanj şehri Belediye Başkanı Fuad Susiç başkanlığındaki heyet, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı’nın daveti üzerine İl Genel Meclisini ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meclis üyeleri ile de tanışan heyet adına Teşanj Belediye Başkanı Fuad Susiç, meclise hitaben bir konuşma yaparak, Meclis Başkanı Şükrü Nazlı’ya ve İl Genel Meclisi üyelerine mecliste kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Fuad Susiç, iki ülke arasında tarihe dayanan bir bağ olduğunu, Türkiye’de ve Kütahya’da bulunmaktan dolayıda çok mutlu olduklarını, kendilerini misafir değil bu coğrafyanın bir parçası olarak gördüklerini ifade etti.
İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı da, yaptığı konuşmada, Bosna-Hersek’in Teşanj kendinden gelen heyeti, mecliste misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Fuad Susiç ve beraberindeki heyeti, kardeşlerimizi burada görmek ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Fiziki olarak ayrı ayrı devletler olsak da bizim tarihin derin köklerine dayanan kardeşliğimiz, birlikteliğimiz mevcut. Hiçbir şey bu hakikati gizleyemez, değiştiremez. Karşılıklı olarak ta sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bizler Türkiye olarak, bu ülkenin birer ferdi olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bosnalı kardeşlerimizin yanındayız. Onların yaralarını sarmaya, kentlerini imar etmeye her zaman devam edeceğiz” dedi.
Bosna-Hersek Heyetinde Teşanj Belediye Başkanı Fuad Susiç’in yanı sıra Bosna-Hersek Diyanet İşleri Dış İlişkiler Daire Başkanı Mirsad Kalaycic, Teşanj Müftüsü Ömer Fuad Basiç ve Teşanj Diyanet İşleri Meclis Başkanı Edip Turaliç de yer aldı.

    En az 10 karakter gerekli