DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2243636-0.253%
İzmir
30°

AÇIK

05:27

SABAHA KALAN SÜRE

175 okunma

‘Kadrajımdan Balkanlar’ Balkan Kültür Evi’nde

ABONE OL
02/09/2020 13:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri ‘Kadrajımdan Balkanlar’ konulu fotoğraf sergisi, Sekapark içindeki Balkan Kültür Evi’nde açıldı. Bal-Türk üyelerinin Balkan coğrafyasına yapılan gezilerde çektikleri fotoğraflar ile göçmenlerin ailelerinden aldıkları siyah-beyaz fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Yalova Bal-Göç Derneği Başkanı Lütfi Özgür, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği yöneticileri Fatih Günay ve Adnan Gülsunay, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar ile birlikte Bal-Türk genel merkez yönetim kurulu üyelerinden Genel Başkan Yardımcıları Adnan Metin, Hatice Korkmaz, Doğan Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Ar, Yönetim Kurulu üyeleri Nurullah Şen, Doç. Dr. Selçuk Koç, Genel Muhasip Süleyman Kızılkaya, Derince Şube Başkanı Berkant Aydemir, Körfez Şube Başkanı Ramazan Ferhatoğlu, Karamürsel Şube Başkanı Emine Öztürk, Gebze Şube Başkanı İsmail Yılmaz ve Çayırova Şube Başkanı Ergün Çavuş ile diğer şube yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı. 40 fotoğrafın yer aldığı sergi, Balkan Kültür Evi’nde 1 Ocak Salı gününe kadar açık kalacak.
Kadrajmdan-BalkanlarBalkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri ‘Kadrajımdan Balkanlar’ konulu fotoğraf sergisi, Sekapark içindeki Balkan Kültür Evi’nde açıldı.
Bal-Türk üyelerinin Balkan coğrafyasına yapılan gezilerde çektikleri fotoğraflar ile göçmenlerin ailelerinden aldıkları siyah-beyaz fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Yalova Bal-Göç Derneği Başkanı Lütfi Özgür, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği yöneticileri Fatih Günay ve Adnan Gülsunay, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar ile birlikte Bal-Türk genel merkez yönetim kurulu üyelerinden Genel Başkan Yardımcıları Adnan Metin, Hatice Korkmaz, Doğan Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Ar, Yönetim Kurulu üyeleri Nurullah Şen, Doç. Dr. Selçuk Koç, Genel Muhasip Süleyman Kızılkaya, Derince Şube Başkanı Berkant Aydemir, Körfez Şube Başkanı Ramazan Ferhatoğlu, Karamürsel Şube Başkanı Emine Öztürk, Gebze Şube Başkanı İsmail Yılmaz ve Çayırova Şube Başkanı Ergün Çavuş ile diğer şube yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı. 40 fotoğrafın yer aldığı sergi, Balkan Kültür Evi’nde 1 Ocak Salı gününe kadar açık kalacak.

 

    En az 10 karakter gerekli