DOLAR 33,0944 0.08%
EURO 36,2817 0.21%
ALTIN 2.621,310,28
BITCOIN 2133561-0.48942%
İzmir
40°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Salihli’de Havva Karakaş rüzgârı
135 okunma

Salihli’de Havva Karakaş rüzgârı

ABONE OL
03/09/2020 00:43
Salihli’de Havva Karakaş rüzgârı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salihli Kosovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin girişimleri ve Salihli Belediyesi’nin katkıları ile Salihli Kent Meydanı’nda Havva Karakaş ile ” Balkan Ezgileri ” konseri düzenlendi.

İZZET KARASU/MANİSA

 

Salihli Kosovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin girişimleri ve Salihli Belediyesi’nin katkıları ile Salihli Kent Meydanı’nda Havva Karakaş ile ” Balkan Ezgileri ” konseri düzenlendi. Konsere Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Kosova Yardımlaşma Derneği Salihli Şube Başkanı Abdülhadi Hür ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Balkan Dernekleri Federasyon Başkanı Vahap Savaşan, İzmir Çamdibi ve Gültepe Balkan dernek başkanları, İzmir Balkan Günlüğü Gazetesi yazarı İzzet Karasu ve eşi, Salihlili genç yazar Bilge Özdemir Kılkış ile Salihli, Turgutlu, İzmir ve Manisa’dan da çok sayıda Rumelili katıldı.

Havva Karakaş’ın Balkan orkestrası eşliğinde birbirinden güzel Balkan türkülerine halayları ile eşlik eden vatandaşlar, Salihli Kent meydanında renkli görüntülere sahne oldu. Konser sonrası Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Havva Karakaş’a  Salihli’de vermiş olduğu konserden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. Kosovalılar yardımlaşma ve dayanışma derneği Salihli şube başkanı Abdülhadi Hür’de ” Dernek olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz adına, çalışmalarımızda bize her zaman destek olan bize büyük yakınlık gösteren Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay’a ” Balkan Ezgileri ” konseri için yapmış olduğu desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bu gecenin anısına Belediye başkanıma ve Rumeli türküleri ile kültürüne çok büyük katkıları bulunan çok değerli sanatçımız Havva Karakaş’a plaketlerini vermek istiyorum” dedi. Rumeli sanatçımız Havva Karakaş’ta ” Salihli’de olmak inanın benim içinde mutluluk verici. Salihli’nin havasını koklamak çok güzeldi. Doğası, suyu ve vizyonu ile çok güzel bir ilçe olan Salihli’de beni sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız ile Kosovalılar yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanımıza en büyük alkışı istiyorum ” dedi. Konser öncesi Salihli Kosovalılar Derneği üyeleri ile konsere gelen vatandaşlar, gazetemiz yazarı İzzet Karasu’nun kendilerine dağıttığı ” Balkan Günlüğü ” gazetesini de okudular.

 

 

 

    En az 10 karakter gerekli