DOLAR 32,2097 -0.13%
EURO 34,6978 -0.33%
ALTIN 2.447,950,65
BITCOIN 1961336-1.87366%
İzmir
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Bursalı Üreticiler, Bigmev’le Bosna Hersek’e Gitmek İstiyor

Bursalı Üreticiler, Bigmev’le Bosna Hersek’e Gitmek İstiyor

ABONE OL
03/09/2020 00:37
Bursalı Üreticiler, Bigmev’le Bosna Hersek’e Gitmek İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bursa Tarım A.Ş. yönetim kurulu ve Bursa’nın tarım alanında önde gelen üreticileri, Bosna Hersek’in tarım alanındaki fırsatlarını, Türk yatırımcısına sağladığı avantajları öğrenmek üzere BİGMEV Vakfı Genel Sekreteri Cenita Kocaman ve Proje Müdürü Samir Vildiç’i ağırladı.

Yapılan toplantıda yatırım ve ticari fırsatlar değerlendirilirken, özellikle Bosna Hersek’den rekabetçi fiyatlarla ithal edilebilecek; böğürtlen, ahududu, çilek gibi orman meyvelerinin yanı sıra kornişon, erik, elma, üzüm gibi ürünlerin üzerinde duruldu. Bunun yanında; Türkiye’den Bosna Hersek’e gönderilebilecek domates, kayısı, şeftali, armut da üyelerin değerlendirdiği konular arasında yer aldı.

BİGMEV yetkililerini dünyada yalnızca bir eşinin İspanya’da olduğu modern Sebze Meyve Hali’nde ağırlayan Tarım A.Ş. ve üreticilerin, üzerinde durduğu diğer konular da; tarım alanında Bosna Hersek’de sağlanan teşvikler, yatırımcı destekleri, Bosna Hersek’in doğal yapısından gelen avantajları ve Avrupa pazarına olan yakınlığı başlıklarından oluştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.