DOLAR 33,0894 0.17%
EURO 36,2146 0.4%
ALTIN 2.612,53-0,34
BITCOIN 2119038-0.40092%
İzmir
37°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Bakan Ahmet Arslan; YAKA İKE Tesisi’nin Açılışını Gerçekleştirdi
198 okunma

Bakan Ahmet Arslan; YAKA İKE Tesisi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

ABONE OL
02/09/2020 12:53
Bakan Ahmet Arslan; YAKA İKE Tesisi’nin Açılışını Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batı Trakyalı işadamı Levent Sadık Ahmet’in kurduğu YAKA Kiraz Paketleme ve Şoklama Tesisi’nin açılışı, 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapıldı.

Ayrıca açılışa Levent Sadık Ahmet’şn annesi ve DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet’in yanı sıra, Türkiye’den Başbakan Binali Yıldırım’ın Dış Politika Danışmanı Kerim Uras, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut, Ziraat Bankası İskeçe Şube Müdürü Onur Felent, Türk Hava Yolları Selanik Şube Müdürü Utku Yazan ve diğer yetkililer katıldı.

Tesisin açılış kurdelasını kesme töreninde; başta Bakan Ahmet Arslan olmak üzere, Sadık Ahmet Ailesi ve diğer yetkililer yer aldı. Bakan Arslan, Yaka İKE Kiraz İşleme Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet’e bu önemli projeyi hayata geçirdiğini için teşekkür etti ve başarıların devamını diledi.

“SİZLERİN BU BÖLGEDE EKONOMİK KALKINMASI ADINA ÇALIŞMALAR YAPAN, İŞ KAPISI, FABRİKALAR AÇAN BU AİLEYİ TEBRİK EDİYORUZ”

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan açılış sırasında yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Bakan Arslan sözlerine şöyle devam etti: “Merhum lider Dr. Sadık Ahmet ailesinin bu kadar güzel işler yapıyor olması ve bizlerin sizlerle buluşmasına vesile olması onur vericidir. Sizlerin bu bölgede ekonomik kalkınması adına çalışmalar yapan, iş kapısı, fabrikalar açan bu aileyi tebrik ediyoruz. Bizlerin buradaki değerli soydaşlarımızdan ve işadamlarımızdan ricamız; hem Sadık Ahmet’i örnek alsınlar ve sizler burada ekmeğinizi çıkarmış olun ve geçiminizi burada sağlamış olun. Böylece ülkenin kalkınmasına da katkı sağlamış olun. Levent beyi çok tebrik ediyorum. Bu bölgede bölgenin insanı için bir ömür sarf etmiş, bir hayat mücadelesi vermi Sadı Ahmet’i rahmetle yad ederken ne güzel onun çocukları sizlerin iş sahipleri olabilmeniz adına örnek bir projeye imza atmışlardır. Hepiniz sağolun, varolun.”

Hatırlanacağı üzere, Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet’in oğlu, iş adamı Levent Sadık Ahmet, YAKA Kiraz Paketleme ve Şoklama Tesisi’nin çok kısa bir süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak, 2017 yılı itibariyle Yunanistan geneli başta olmak üzere bölgede kiraz alımlarına 2017 yılı itibariyle başlamıştı.

    En az 10 karakter gerekli