Samsun Mübadele Derneği'nden Çavuşoğlu'na ziyaret

30 Nisan 2024 - 12:45

Samsun Mübadele Derneği’nden Çavuşoğlu’na ziyaret

Samsun Mübadele Derneği’nden Çavuşoğlu’na ziyaret
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2017 - 14:57

354 okuma
(Last Updated On: 02/09/2020)

KARDEF-Karadeniz Rumeli dernekleri federasyona bağlı Samsun, Tokat,Amasya, Sinop, Giresun,Taşova,Erbaa,Alaçam, Bafra dernekleri yöneticileri federasyon başkanı Kemalettin Altınsoy başkanlığında yeni kabinede başbakan yardımcılığı görevini getirilen hemşehrimiz Hakan Çavuşoğlunu ziyaret ettiler.

TİKA da yapılan ziyaretten sonra, Samsun mübadele derneği genel sekreteri Salih Meriç ziyaret kapsamında federasyonumuzun ve bağlı derneklerimizin faaliyetleri kapsamında sayın bakana bilgi verildiğini , aralık 2016 tarihinde samsunda yapılan 10.uluslararası balkan tarihi kongresinin kitabına takdim edildiği ifade edildi.

İlkadım belediye tarafından da desteklenen projeye ayrıca sayın bakanımıza bağlı Tika ve Yurtdışı Türkler Başkanlığınında katkıları olmuştu. Aralık 2017 tarihinde yine samsunda yapılacak olan uluslararası  kongreye sayın bakanımızı davet etik.

Samsun mübadele derneği olarak gerek Tika ve gerekse Yurtdışı Türkler Başkanlığınca yurt içinde ve yurtdışında 6 proje gerçekleştirdik bunları da başarıyla sonuçlandırdık. 2017-2018 döneminde de  4 ayrı projenin görüşmeleri bakanlık yetkilileri ile görüşüldü .

Batıtrakya doğumlu olana birçok balkan derneğinde görev alan ,yöneticilik yapan , hemşerimiz  sayın bakanımız Hakan Çavuşoğlunun bu göreve getirilmesinden dolayı son derece memnun olduğumuzu ifade etmeliyim.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.