Balkan Günlüğü Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 03:05

Son Güncelleme :

22 Nisan 2013 - 23:40

182 okuma
(Last Updated On: 02/09/2020)

Güzel havaları fırsat bilen Kosova Genç İzciler Derneği, Prizren’in Dağ Evi’nde kamp kurdu. Kamp faaliyeti çerçevesinde izciler, liderlerinden eğitim alarak, izcilik bilgilerini tazeleme ve  artırma fırsatı buldu. Dağ evindeki kampa katılan Balkanlar Ay Işığı Kadınlar Derneği üyeleri de izcilerin faaliyetini izleme  şansı buldu.

 

PRİZREN/Balkan Günlüğü

 

Son günlerde güzel havaları fırsat bilen Kosova Genç İzciler Derneği, Prizren’in Dağ Evi’nde kamp kurdu. Kamp faaliyeti çerçevesinde izciler, liderlerinden eğitim alarak, izcilik bilgilerini tazeleme ve  artırma fırsatı buldu. Dağ evindeki kampa katılan Balkanlar Ay Işığı Kadınlar Derneği üyeleri de izcilerin faaliyetini izleme  şansı buldu. Tecrübe değişiminin yapıldığı kamp faaliyetleri başarılı olarak değerlendirilirken daha sık sık düzenlenmesi gereğine işaret edildi. Kamp çalışmalarının sonunda izcilere seslenen Kosova Genç İzciler Birliği Başkanı Afrim Kantarxhiu, disiplinli çalışmalarından dolayı izcileri tebrik ederek, kamp çalışmalarının yakın bir gelecekte yoğunlaşacağını söyledi ve aynı zamanda Balkanlar Ay Işığı Kadınlar Derneğine sunmuş oldukları destek için teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.