DOLAR 33,9160 -0.49%
EURO 37,5899 -0.18%
ALTIN 2.724,52-0,63
BITCOIN 1980061-0.07839%
İzmir
28°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul trafiğinde okullarda ahenk haftası ve haftanın birinci iş günü yoğunluğu
59 okunma

İstanbul trafiğinde okullarda ahenk haftası ve haftanın birinci iş günü yoğunluğu

ABONE OL
02/09/2024 15:40
İstanbul trafiğinde okullarda ahenk haftası ve haftanın birinci iş günü yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

İSTANBUL (AA) – İstanbul’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik ahenk haftası başladı. Bu kapsamda okul servislerinin trafikte seyretmesi ve haftanın birinci iş gününün getirdiği yoğunluk münasebetiyle kentte sabah saatlerinde trafik ağır ilerledi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçişlerde ve irtibat yollarında trafik yoğunluğu oluştu.

Anadolu Yakası’nda TEM Otoyolu’nda Edirne istikametine hakikat yaşanan yoğunluk Sultanbeyli’den başladı. Vakit zaman akıcı ilerleyen trafik, Ataşehir ve Üsküdar irtibatlarından gelen iştiraklerle tekrar ağırlaştı.

Fotoğraf: Adem Kutucu/AA

Avrasya Tüneli girişinde araç kuyruğu oluştu

Avrasya Tüneli’nin Anadolu-Avrupa istikametinde tünel girişinde oluşan araç kuyruğu Göztepe mevkisine kadar uzadı.

D-100 kara yolunda da Maltepe, Küçükyalı, Bostancı tarafında trafik yoğunluk yaşandı. Samandıra Kartal ilişki yolunda gişelerdeki çalışma nedeniyle trafikte iki istikametli kısmen yoğunluk oluşurken Kıyı Yolu ve D-100 kara yolunun Ankara istikametinde trafik akıcı seyretti.

Avrupa Yakası’nda ise D-100 kara yolu Haliç Köprüsü Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluşurken, Edirnekapı’da başlayan trafik sıkışıklığının Halıcıoğlu’na kadar devam ettiği gözlendi.

Mecidiyeköy’de de Zincirlikuyu istikametinde trafik ağır seyrederken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ankara istikametinde ise trafik akıcı ilerledi.

TEM Otoyolu Esenyurt-Başakşehir ortasında iki taraflı, Bayrampaşa- Kağıthane ortasında ise Ankara istikametinde araçlar ağır seyretti.

Muhabir: Ümit Türk,Zafer Arslan,Ferhat Yasak,Uğur İslamoğlu

En az 10 karakter gerekli