DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22561191.71845%
İzmir
36°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

151 okunma

Bergama’daki Karadenizliler Lokal Açtı

ABONE OL
03/09/2020 00:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok sosyal etkinliklerde bir araya gelebilmek için bir yıl  önce Dernekleşen Bergama’daki Karadenizler, bu yıl da lokallerine kavuştular.
Lokal’in hizmete girmesiyle  Kongre yaparak yönetimlerini yeniden oluşturan Karadenizliler,
İlçenin önde gelen işadamlarından Muzaffer Demir’ciyi Başkanlığa seçtiler.
Muzaffer Demirci Başkanlığındaki  Bergama Karadenizliler  Derneği yeni yönetim Kurulu Üyeleri Eski AKP İlçe Başkanı Ali Yazıcı, İşadamlarından İbrahim Kara,  Ali İhsan Yılmaz,  Hüseyin Yaşar,  Avni Demirci,  Sebahattin Şen, Ercan Demirci,  Hakan Çolak, Önder Uğurlu ve Mustafa Kalınlaş Getirildiler. Denetim Kurulu görevini ise  Abdi Balatacı, Ali Altay ve Yaşar Demirci gibi isimler üstlendi.
Derneğin yönetim Kulu seçimlerinde kendisine Dernek Başkanlık görevi verilmesinin ardından bir açıklama yapan  Bakırçay Holdig Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Demirci, “Derneği kurmakta ki amacımız, buna bağlı olarak bir lokal açmamız aile ortamlarında yapılabilecek her türlü sosyal ve kültürel etkinlikleri ilçemizde gerçekleştirebilmek, Karadeniz Kültürü ile Ege Kültürünü birleştirerek insanlar arsında daha sıcak ilişkilerle bir bütünlük sağlamaktır. Zaman, zaman  yayla gezileri düzenleyerek buralarda aile ortamında eğlenceler tertip etmek , Karadeniz yöresine hiç gidememiş olanlara Karadeniz bölgesinin değişik yerlerine turlar tertip ederek coğrafyamızdaki güzellikleri herkesin görmesini sağlamaktır” dedi.  
Devlet  Bakanı Mehmet aydından İslam da İnsanlık Kültürü Örneği Önerileri
Tahsin Tuna  
Adalet ve Kalkınma Partisi Bakırçay 2. Seçim  Bölgesinde olarak İlk İftar yemeğini Bergama Karavan Kampta verdi.
İl Kurucularından Bakırçay Milletvekili  İsmail Katmerci tarafından verilen İftar yemeğine  çok sayıda partililer katıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi, Ramazanın ilk büyük iftar yemeğini Bakan düzeyinde  bölge milletvekilleriyle birlikte büyük bir kalabalıkla Bergama’da Kavran Kampta  verdi.
Bakırçay 2. Bölge Milletvekili ve Partinin İl Kurucularından İsmail Katmerci tarafından verilen iftar yemeğine  çok sayıda partili katılırken, Devlet Bakanı  Mehmet  Aydın’da yemeğin Onur konuğuydu.
İl Başkanı  Ömür Kabak, İlçe  Başkanı Hasan Şahin Eski ilçe Başkanı Ali Yazıcı, Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya, Bergama eski Belediye Başkanı Raşit Ürper, Belde Belediye Bakanları ile çok sayıda  partilinin katıldığı iftar yemeğinde  kültürel dostluk ve kaynaşmanın birlik ve berberliğin önemine dikkat çekildi.
Devlet Bankı  Mehmet adın ise yemekteki konuşmasına Ramazan Aynın ve Müslümanlığın  önemine dikkat çekerek insan ve insanlık kültüründen küçük  örnekler vererek “biz hepimiz burada yol arkadaşlarıyız fakat insanlık sadece siyasetten ibaret değildir.Hepimiz her zaman siyasetin dışında da paylaşacağımız pek çok şey olduğumuzun her zaman farkında olmalıyız. İslami değerler ölçüsünde insan olarak camilerde bile bir arya geldiğimizde çok güzel duygular ile kaynaşabiliyorsak bu kaynaşmayı yaşamın her alanında sürdürebilmeliyiz” dedi.
İzmir 2. bölge Milletvekili İsmail Kamerci konuşmasında “Bakırçay Bölgesi bizim için çok önem verdiğimiz bölge. Partimizin bütünlüğünü ve dayanışmasını bu yemeklerde görüyoruz.  İkinci yemeğimizi de Ödemişte gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Tüm Partili arkadaşlarımızı burada da görmek isteriz diyerek katılanlara teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

    En az 10 karakter gerekli