DOLAR 32,2250 -0.06%
EURO 34,6475 -0.1%
ALTIN 2.395,050,09
BITCOIN 1965052-2.23064%
İzmir
25°

PARÇALI BULUTLU

16:59

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Karabağlar Belediyesi’nin İEF standına büyük ilgi

ABONE OL
03/09/2020 00:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

karabaglar-belediyesi-fuarKarabağlar Belediyesi bu yıl 79’ncusu düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’na düzenlediği etkinlik programıyla renk kattı. 5 Eylül tarihine kadar açık kalacak fuarda kültür sanat etkinlikleriyle göz dolduran Karabağlar Belediyesi’nin standı İzmirlilerden büyük ilgi görüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etkinliğin ikinci günü düzenlenen yarışmalar, konserler ve tiyatro gösterileri de bol bol alkış aldı. Dans, balon şişirme, şarkı söyleme gibi yarışmalarda dereceye giren minikler, okullar açılmadan önce kırtasiye malzemeleri ve okul çantalarına kavuştu. Grup Günizi’nin verdiği konsere vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ederken Rahat Ol Grubu’nun sahnelediği tiyatro merakla izlendi. Ahşap oyma sanatı gösterisi beğeni topladı.  Fuar süresince standa halkla ilişkiler görevlisi, nikah memuru, sicil memuru, doktor, hemşire, zabıta görevlisi, sosyolog, avukat ve bilgi işlem sorumluları bulunuyor.  Halkın talep ve beklentileri dinlenirken sosyolog ve avukatlar tarafından danışmanlık hizmetleri veriliyor. Stantta ayrıca e-belediyecilik hizmetleri de anlatılırken belediye hizmetleri de gün boyu slayt gösterileriyle vatandaşa anlatılıyor.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.