DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21317451.35937%
İzmir
31°

AÇIK

16:11

İKİNDİYE KALAN SÜRE

149 okunma

Potanın genç sultanları dünya takımlarından taktik kaptı

ABONE OL
03/09/2020 00:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

konak-bld.-basket-takmKonak Belediyesi lisanslı basketbol oyuncularına ve semt merkezlerindeki spor okullarında eğitim gören basketbol sporcularına görsel bir şölen yaşattı. Konak Belediyesi Spor Kulübü’nün minik, küçük, yıldız bayan ve genç erkek olmak üzere 60 lisanslı basketbol sporcusuna 2010 FİBA Dünya Şampiyonası’nı seyretme fırsatı sundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profesyonel takım ve oyuncuları yakından izleme şansı yakalayan genç sporcular karşılaşmalardan büyük keyif aldılar. Basmane, Yenişehir ve Zafertepe semtlerinde bulunan spor okullarından da toplam 60 basketbol öğrencisi Halkapınar Spor Salonu’nda dünyanın devlerini bir arada seyrettiler. Büyük bir tecrübe yaşayan minik basketbolcular, hayranlık içinde karşılaşmaları izlediler. Antrenörleri ve Spor Hocaları eşliğinde maçları izleyen minikler, kendilerine böyle bir fırsat sunulduğu için çok mutluydular. Türkiye’nin karşılaşmalarda büyük başarı sağlaması ise genç sporcuları hem çok mutlu etti hem de kendilerini geleceğe dair motife etti.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, küçük yaşta spor disiplini içinde çocukların yetişmesine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Çocuklarımızı sokaklardan ve zararlı alışkanlık edinmelerini engellemek için spor okullarına büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın da büyük ilgi göstermesi bizi mutlu ediyor. Onlara dünya çapında önem taşıyan ve İzmir’de gerçekleştirilen bu karşılaşmalara götürerek geleceğe dair motive etmek istedik. Mutlu oldularsa ne mutlu bize” dedi.

 

 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP