DOLAR 33,0574 0.17%
EURO 36,0503 0.12%
ALTIN 2.620,751,99
BITCOIN 21341922.0299%
İzmir
36°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

128 okunma

Karşıyaka’da operalı icraatın içinden

ABONE OL
03/09/2020 00:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

karyakaKarşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, hizmete geldiği dönemden günümüze kadar olan süre içerisinde yaptıklarını basın toplantısında anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atakent’te henüz açılışı yapılmayan Karşıyaka Belediyesi Opera Binası’nda gerçekleştirilen basın toplantısından önce İzmir Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı tenor Aydın Uştuk, piyano sanatçısı Özgen Akçagün eşliğinde Karşıyaka şarkıları “İpek Siyah mantolu” ve “Karşıyaka’da İzmir’in Gülü” ile iki arya söyledi.  Yedi yıldır yaptıklarını anlatan Başkan Durak “Ne vaat ettimse hepsini tamamladım. Yedi yıl içerisinde çok hizmet ürettik. Ancak Karşıyaka’nın eksikleri çok,  yeni projeler hazırlayıp onları da tamamlayacağız. Yarım hiçbir yatırım bırakmadım. Geçmişten gelen eksiklikleri de tamamlayarak hizmete geçirdim.” dedi.

Başkan Durak konuşmasında şunları söyledi:

“Birinci dönemde tamamladığımız, beş yılın ardından, ikinci dönemde geldiğimiz, ikinci yılın sonunda da, bir kez daha birlikteyiz. Bu gün yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı, nedenlerini sizlerle, yani kamuoyu ile paylaşacağız. Bir anlamda hesap vereceğiz. Bunu yaparken, işin, mütevazılık boyutunu çok düşünmeden, reel verilerden hareket edeceğiz. Gündemimizde, sadece şu anda hizmet vermeye başlayan, yatırım ve eserleri tutacağız. Her anlattığımız somut, net, elle tutulur, gözle görülür yatırımlardır.”

 

    En az 10 karakter gerekli