DOLAR 33,0610 0.19%
EURO 36,0168 0.04%
ALTIN 2.617,841,88
BITCOIN 21278681.68159%
İzmir
36°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

127 okunma

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç’ı Makamında Ziyaret

ABONE OL
02/09/2020 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

witten7.08.2011 Çarşamba günü  Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin genel sekreteri Mehmet Hasan ve  Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği genel Başkan’ı Bilgin İlyazoğlu Gümülcine Başkonsolosu sayın Mustafa Sarnıç’ı makamında  ziyaret ettiler.

 

T.C. Gümülcine  Başkonsolosluğu ziyareti son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Witten’de ve Duisburg’ta bulunan Batı Trakya Türklerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmasına son derece önem verdiklerini, Batı Trakya Türklerinin derneğimize yoğun bir şekilde katılmaya devam ettiklerini, Batı Trakya Türklerinin de destekleriyle çok olumlu çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını ifade ettiler.

Rodop İli Pasok  Milletvekili ve BTTADK Başkanı Ahmet Hacı Osman’ı Ziyaret Ettiler

Milletvekili ve BTTADK Başkanı Ahmet  Hacı Osman’a 17 Ağustos 2011 de makamında  gerçekleştirilen ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Almanya’da Batı Trakya Türk  Dernekler arası yapılan faaliyetlerin her zaman yanında olduklarını söylediler.

Rodop İli PASOK Milletvekili ve BTTADK Danışma Kurulu Başkanı görevleri dolayısı ile kendilerini ziyaret etmekten memnu olduklarını belirtiler. 2 saat süren ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Witten ve Duisburg Dernekleri önümüzdeki günlerde yapacakları ortak çalışmalarda ve diğer Derekelerimizin  arası planladığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Eşitlik Barış Partisi’ne Ziyaret

Yaz tatili dolayısıyla Batı Trakya’da bulunun Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin genel sekreteri Mehmet Hasan ve  Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği genel Başkan’ı Bilgin İlyazoğlu Dostluk Eşitlik barış Partisini ziyaret etti, aynı zaman da partiye üye olduğunu  açıkladılar.

    En az 10 karakter gerekli