Sait: "İzmir'de AK Parti ile CHP arasındaki fark giderek açılıyor"

30 Nisan 2024 - 12:22

Sait: “İzmir’de AK Parti ile CHP arasındaki fark giderek açılıyor”

Sait: “İzmir’de AK Parti ile CHP arasındaki fark giderek açılıyor”
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2016 - 8:07

306 okuma
(Last Updated On: 03/09/2020)

Rifat Sait: “İzmir’de AK Parti ile CHP arasındaki tarihi fark giderek açılıyor”

 İzmir’de bir şirketler grubuna ait  inşaat ve yapı departmanının açılışı yapan 24.Dönem İzmir milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkan yardımcısı Rifat Sait, biz 2071 diyoruz, onlar 1971’lere döndü, AK Parti ile  CHP ile arasındaki fark bir asır oldu ve giderek artıyor, dedi. Sait, şöyle devam etti. Bakınız ana muhalefet CHP’nin sözüm ona en fazla oy aldığı illerden biri İzmir. CHP, İzmir’de çalışıyor mu? Evet, ideoloji ve nostalji  için durmadan çalışıyor. Faaliyet ve hizmet var mı, yok. Söylemlerde ise sadece ideoloji var, dedi.

Biz 2071, onlar 1971 diyorlar

AK Parti olarak önce Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023’ü hedefledik. Yetmedi, 2071 ile hedefi revize ettik. CHP ne yaptı? Bizi takip edip farkı kapatmaya çalışması gerekirken, ideoloji yerine  nostalji yapmaya başladı. Yani ne yaptı, belediye otobüslerinde kullanılan kent kart yerine 1971’lerde kullanılan biletlere döndü. İzmir’de yine 1971 yıllarında alışık olduğumuz su kesintileri başladı, millet su kovaları ile su tankerlerinin önünde sıra oldu. Başka ne var? İzmir’deki işsizlik Türkiye ortalamasının 4 puan üzerinde . Bu da CHP Belediyelerin yasakçı, bürokratik ve iş bilmez yapısından kaynaklanıyor.

Otobüs biletleri ve su kesintilerinden sonra ekmek karneleri mi?

Bakınız biz 2071 diyoruz, onlar 1971’de geziniyor.Arada bir asır fark var. Nerdeyse tur bindirilecek. Fark giderek açılıyor. Korkarım yakında bu nostaljik hayalle, CHP’nin bize armağanı olan ekmeğin karneye bağlandığı günlere özlem olmaz, İzmir inşallah ekmek karnelerine dönmez, dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.