DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22782162.91104%
İzmir
36°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

131 okunma

Üzümden de anlayacaksın,Güzelden de !

ABONE OL
03/09/2020 00:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

zm-gzeliİzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, Karaburun Kösedere Köyü Geleneksel 4. Üzüm Şenliğin’de Jüri olarak katıldığı üzüm yarışması ve üzüm güzeli yarışmasında hem üzümden, hem de güzelden anladığı gösterdi.

 

 

 

 

 

İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve 15 İl Genel Meclis Üyesi, Karaburun Kösedere Köyü’nde bu yıl 4.üncüsü düzenlenen Geleneksel Kösedere Üzüm Şenliğine katıldı. İl Genel Meclisinin aldığı karar doğrultusunda İzmir’in köylerinde gerçekleştirilen Sosyal, Kültürel ve köylere ekonomik katkı sağlayacak etkinliklere katılan Meclis Başkanı ve üyeler, burada köylülerle bir araya gelerek sorunları yerinde tespit edip, isteklere çözüm bulma konusunda fikir sahibi oluyorlar.
İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, İl Genel Meclisi olarak köylerin her türlü sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, “Köy bütçesine katkı koyacak, yaşam standardını, yaşam kalitesini yükseltecek her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik projeleri destekliyoruz. Hedefimiz kendi kendine yetebilen köyler yaratabilmek” dedi. Köylerimizin kendine has kültürleri olduğunun altını çizen Meclis Başkanı Değirmenci, “Köylerimizin tanıtımına katkıda bulunabilmek için Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte köylerimizde yapılan geleneksel, yöresel şenliklere bundan sonra da katılmaya ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.
Karaburun Kösedere Köyü Geleneksek 4. Üzüm Şenliğine katılan İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, şenlik kapsamında düzenlenen ‘En İyi Üzüm’ ve ‘Üzüm Güzeli’ yarışmalarında jüri üyeliği de yaptı. Başkan Değirmenci, yaptığı değerlendirme ile hem üzümden, hem de güzelden anladığını gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

    En az 10 karakter gerekli